Πανικός στα παρασκήνια του J2US - Στα «μαχαίρια» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη Βίκυ Κάβουρα

Κανονικός χαμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός στα παρασκήνια του J2US - Στα «μαχαίρια» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη Βίκυ Κάβουρα

Τα γυρίσματα του J2US συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν, στα παρασκήνια του αγαπημένου show, επικρατεί κανονικός πανικός μιας και όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Κοκλώνης, η Βίκυ Κάβουρα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκονται στα μαχαίρια.

Ο παρουσιαστής του show εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις κόντρες που έχουν ξεσπάσει μέσα στο J2US, οι οποίες είναι αρκετές στην πραγματικότητα.

Έτσι, μετά το χαμό που έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Δέσποινα Βανδή, οι κόντρες συνεχίζονται, με την Άσπα Τσίνα και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να τα βάζουν αυτή τη φορά με τη Βίκυ Κάβουρα.

Από τη μεριά της, η Άσπα Τσίνα σχολίασε:

«Με την Βίκυ Κάβουρα σαν προσωπικότητες, σαν ιδιοσυγκρασίες και σαν στάση ζωής δεν έχουμε καμία σχέση. Αν τη διαφορετικότητα, παιδιά μου, στην αντίληψη και στη στάση ζωής την θεωρούμε πηγή έντασης… Άμα είμαστε τόσο πίσω πια… Τι να πω».

Γιατί είναι στα «μαχαίρια» η Βίκυ Κάβουρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο J2US;

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε πως καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει το δικό της ξεχωριστό χιούμορ, θα δούμε στο επεισόδιο πως θα δημιουργηθεί μία ιδιαίτερη κόντρα ανάμεσα στις δύο κυρίες.

Ωστόσο στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έσπευσε να εξηγήσει τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν είχα στιγμή έντασης εγώ με την Άσπα Τσίνα. Την ρώτησα κάποια στιγμή γιατί έχει φορτώσει, είχε φορτώσει με αυτά που της έλεγαν ενώ της έλεγαν κάτι καλό και το είχε πάρει στραβά η Άσπα. Τα άκουσα εγώ ότι “είμαι μια χαρά” και γιατί την ρωτώ. Η Κωνσταντίνα μόνη της το ζει. Ίσα ίσα ήθελα να την ενθαρρύνω γιατί δεν άκουσε καλά πράγματα από την κριτική επιτροπή και ένιωσα ότι στεναχωρήθηκε» ήταν τα λόγια της.