Βάσω Λασκαράκη: Βγήκε στη βεράντα με την Εύα και ξεκίνησαν τα παιχνίδια και... τις γυμναστικές επιδείξεις

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Βγήκε στη βεράντα με την Εύα και ξεκίνησαν τα παιχνίδια και... τις γυμναστικές επιδείξεις

Τα παιχνίδια και τις γυμναστικές επιδείξεις ξεκίνησαν στην βεράντα του σπιτιού τους η Βάσω Λασκαράκη μαζί με την κόρη της, Εύα. Μαμά και κόρη πέρασαν μαζί μερικές πολύ όμορφες στιγμές εκμεταλλευόμενες τον ζεστό καιρό της Τετάρτης.

Η Βάσω Λασκαράκη, μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας Μετά» στην οποία πρωταγωνιστεί που είχαν «παγώσει» λόγω κορωνοϊού, περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη της, αλλά και το σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Μαζί τους πέρασε τις ημέρες της καραντίνας και δεν ήταν λίγες οι τρυφερές αναρτήσεις που είχε πραγματοποιήσει δείχνοντας μας πως περνάνε το χρόνο τους στον εγκλεισμό. Μάλιστα, τα παιχνίδια, αλλά και η μαγειρική δεν τέλος.

Μπορεί η καραντίνα ωστόσο να τελείωσε ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη παραμένει στο σπίτι έχοντας μειώσει τις άσκοπες κινήσεις. Μάλιστα, σήμερα το πρωί η ηθοποιός πέρασε την ημέρα της με παιχνίδια στην βεράντα της μαζί με την κορούλα της.

Βάσω Λασκαράκη Εύα κόρη σπίτι παιχνίδια

Ωστόσο, να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές αφού είχαν επέτειο. Δημοσίευσαν άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο τους.

Η Βάσω Λασκαρακη με την κόρη της, Εύα έχουν βγει και για... βουτιές στη βεράντα και παιχνίδια

Η Βάσω Λασκαράκη, ειδικά τώρα στην καραντίνα περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με την κόρη της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, βγήκαν για... βουτιές στο μπαλκόνι μαζί με τις κούκλες της. Δεν σταμάτησαν το παιχνίδι.

Μαμά και κόρη λοιπόν βγήκαν μέχρι την βεράντα και πέρασαν λίγο χρόνο οι δυο τους παίζοντας μαζί με τις κούκλες. Μπορεί, η Βάσω Λασκαράκη να μην μπορεί να κάνει μπάνιο, λόγω εποχής και καιρού, ωστόσο έκαναν εκείνες τις βουτιές στο νερό.

Μερικές από τις στιγμές που πέρασαν μαζί μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βάσω Λασκαρακη κόρη

Βάσω Λασκαρακη σπίτι μπαλκόνι

Βέβαια, τις «κόρες» της από την σειρά του ALPHA που πρωταγωνιστούσε, τις έχετε δει; Έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ και έχουν γίνει κούκλες.