Ιωάννα Τούνη: Έκανε φωτογράφιση με μαγιό και δε φαντάζεστε τι της συνέβη!

Αδιανόητο περιστατικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Έκανε φωτογράφιση με μαγιό και δε φαντάζεστε τι της συνέβη!

Η Ιωάννα Τούνη είχε σήμερα πρωί πρωί μία φωτογράφιση με μαγιό για την εταιρεία ρούχων της, ωστόσο δεν μπορείτε με τίποτα να φανταστείτε τι ήταν αυτό που της συνέβη λίγο πριν φύγει από την παραλία στην οποία πόζαρε μαζί με τις φίλες της.

Η πανέμορφη influencer έχει δείξει πολλές φορές ότι λατρεύει τη δουλειά της και γι' αυτό το λόγο φροντίζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη και έτοιμη για τις δύο εταιρείες της.

Όπως μας είχε ενημερώσει μάλιστα ήδη από εχθές, σήμερα το πρωί θα σηκωνόταν ήδη από τις 6.30 προκειμένου να κάνει τη φωτογράφησή της για την Bubblegun και την καλοκαιρινή συλλογή με μαγιό.

Από το πρωί λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη, που έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, φρόντιζε να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να δείξει τα παρασκήνια της φωτογράφισης και να δώσει έστω μία νέα γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στη συλλογή με μαγιό, ενώ με ανυπομονησία περιμένουμε και τη συλλογή της με γυαλιά ηλίου.

Ιωάννα Τούνη εταιρεία ρούχων

Τι συνέβη κατά τη φωτογράφηση με μαγιό της Ιωάννας Τούνη

Ενώ λοιπόν φωτογραφιζόταν στην παραλία, η Ιωάννα Τούνη συνειδητοποίησε πως έπιασε βροχή και έτσι χρειάστηκε να βάλει από πάνω της μία ζακέτα, προκειμένου να μην κρυώσει ενώ έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως ίσα που πρόλαβε να κάνει τη φωτογράφιση πριν πιάσει η βροχή.

Ιωάννα Τούνη φωτογράφηση

Πάντως αυτό που μπορούμε να πούμε από το λίγο υλικό που είδαμε μέσα από τα Insta stories της Ιωάννας Τούνη είναι πως τα μαγιό με τα οποία πόζαρε είναι πραγματικά ένα κι ένα και πως το σώμα της ακόμα και μετά την καραντίνα είναι άψογο!

Ιωάννα Τούνη bubblegun