Γέμισε το βασιλικό Instagram με φωτογραφίες του μικρού Άρτσι - Η ανάρτηση της Ελισάβετ

Χαρές στην βασιλική οικογένεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γέμισε το βασιλικό Instagram με φωτογραφίες του μικρού Άρτσι - Η ανάρτηση της Ελισάβετ

Ξεχωριστή ημέρα με το Instagram της βασιλικής οικογένειας και όχι μόνο να γεμίζει με φωτογραφίες του μικρού Άρτσι. Δείτε τις εικόνες που ανέβηκαν και τις ευχές. Ανάρτηση έκανε δε και η βασίλισσα Ελισάβετ ή τουλάχιστον όποιος διαχειρίζεται την σελίδα της. Σας τις έχουμε παρακάτω!

Χαρές στο παλάτι με τον μικρό Άρτσι να έχει τα πρώτα του γενέθλια και την βασιλική οικογένεια να κάνει αναρτήσεις στους λογαριασμούς των μελών της, στο Instagram για να ευχηθεί στον μικρό της οικογένειας.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, έχουν μια ξεχωριστή ημέρα καθώς γιορτάζουν τον ερχομό του γιου τους Άρτσι Χάρισον Γουίνδσορ Μαουντμπάτεν (όπως είναι και ολόκληρο το όνομά του). Μπορεί το ζευγάρι να έχει πλέον απομακρυνθεί από την βασιλική οικογένεια και τα καθήκοντά του στο παλάτι και αν βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου και μένουν, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την οικογένεια να στείλει τις ευχές της.

Αναρτήσεις ανέβηκαν λοιπόν τόσο στην σελίδα της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όσο φυσικά και σε αυτή της βασίλισσας Ελισάβετ και του Καρόλου. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασαν.

Δείτε όμως και ποια μυστικά βγαίνουν στην φόρα και έχουν φέρει πανικό στο παλάτι.

Από την ανάρτηση της βασίλισσας και τις φωτογραφίες του μικρού Άρτσι που γέμισαν το βασιλικό Instagram στο επόμενο επαγγελματικό βήμα της Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα του Sussex (ή πρώην δούκισσα), τώρα που πραγματοποιήθηκε το Megxit σκέφτεται να ανοίξει ξανά το blog της «The Tig». Να αναφέρουμε εδώ πως το blog της έκλεισε λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry το 2017.

Τώρα ωστόσο που η Meghan ζει με τον Harry στο Los Angeles, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δούκισσα του Sussex έχει στο στόχαστρο κάποια πολύ διάσημη κυρία για να την ανταγωνιστεί τώρα που θα ανοίξει το blog.

«Ένας βασιλικός έμπιστος ισχυρίστηκε πως η Meghan πρόκειται να ανοίξει ξανά το επιτυχημένο lifestyle blog της το Tig, με το οποίο θέλει να συναγωνιστεί αυτό της Gwyneth Paltrow, το Goop», ανέφερε μια πηγή στο Page Six.

«Νομίζω πως η Meghan θα έχει ακόμη ένα Instagram account», ανέφερε η Myka Meier, royal expert, στο Royally Obsessed. «Θεωρώ πως μέσα στα σχέδιά της είναι να κάνει το Tig μια νέα version του Goop. Ναι, αυτό βλέπω να έρχεται».

Το Tig, κάλυπτε όλα τα θέματα μόδας, ομορφιάς, φαγητού και ταξιδιού - και ήταν πολύ παρόμοιο με το Goop. Ωστόσο αν το ανοίξει με την ίδια θεματική θα υπάρξει αρκετός ανταγωνισμός. Μόνο ο χρόνος θα δείξει ωστόσο τι θα γίνει με τις δυο διάσημες κυρίες.