Κουλής Νικόλαου - Ανδρέας Γεωργίου: Απολογούνται οι δημιουργοί των «8 λέξεων»

Τι έχει συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κουλής Νικόλαου - Ανδρέας Γεωργίου: Απολογούνται οι δημιουργοί των «8 λέξεων»

Μια ανακοίνωση έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ο δημιουργός της σειράς «8 Λέξεις» μαζί με τον Κούλλη Νικολάου, απολογήθηκαν για ένα λάθος που έγινε με την εταιρία που διατηρούν οι δυο ηθοποιού.

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΙ και αγαπημένος ηθοποιός, είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα.

Η σειρά «8 Λέξεις» όπως και όλες οι σειρές είχαν «παγώσει» τα γυρίσματα της λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν και πάλι. Οι ηθοποιό όπως ήταν επόμενο ή θα πληρωνόντουσαν κανονικά από την εταιρία τους που έχουν με τον Κούλη Νικολάου ή θα έπαιρναν το επίδομα της Κυβέρνηση μπαίνοντας στο πρόγραμμα για τα 800 €.

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό έγινε ένα μπέρδεμα με την εγκύκλιο με αποτέλεσμα να γίνει λάθος. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη.

Κουλής Νικόλαου Άνδρες Γεωργίου 8 Λέξεις

Ωστόσο, δυστυχώς άσχημες είναι οι εξελίξεις για τους τηλεθεατές των 8 Λέξεων, της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ και μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα μάθετε ακριβώς όσα έμαθα για τις νέες αποφάσεις που πήρε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Μετά την απολογία του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, δείτε και ένα αποκλειστικά «φωτιά» για τις «8 λέξεις»

Χαμός στα νέα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις! Η κατάσταση του Μιλτιάδη χειροτερεύει και όλοι είναι απελπισμένοι, με την Ιφιγένεια να σπαράζει μόλις τον βλέπει στην εντατική, ενώ την ίδια στιγμή ο Φοίβος κάνει απαγωγή για να σώσει τη Βίκυ. Η Ηλιάνα βρίσκεται και πάλι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς βλέπει ότι, παρά τις προσπάθειές της, δεν μπορεί να μείνει έγκυος.

Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια, ψυχολογικά ράκη, δεν φεύγουν ούτε λεπτό από το νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο χιερουργείο και οι ώρες αγωνίας στην αναμομή δεν τελειώνουν για τις δύο γυναίκες.

Η Κατερίνα έξαλλη με τον γιο της

Κάποια στιγμή η Κατερίνα κοιτάζει γύρω της και συνειδητοποιεί ότι ο γιος της δεν είναι κοντά τους: «Ιφιγένεια, πού είναι ο Φοίβος μου λες; Δεν έπρεπε να είναι εδώ μαζί μας; Κοντά στον πατέρα του;», αναρωτιέται στην κόρη της που δεν έχει σταματήσει να κλαίει.

Η απουσία του Φοίβου γίνεται γενικότερα αισθητή και όταν πια εμφανίζεται στο νοσοκομείο, η Κατερίνα τον ρωτάει: «Πού είσαι πιαδί μου; Ο πατέρας σου μέσα δίνει μάχη, το καταλαβαίνεις», του λέει, ενώ ο Φοίβος προσπαθεί να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας:

«Το ξέρω, γι’ αυτό δεν ήμουν εδώ. Δεν αντέχω να βλέπω αυτό που περνάει ο πατέρας μου», ισχυρίζεται. Ο Φοίβος όμως δεν έχει μόνο την αγωνία για τον πατέρα του. Εχει τον φόβο ότι η Βίκυ μπορεί να μην τα καταφέρει και να πεθάνει από αιμμοραγία μέσα στα χέρια του. Ετσι γυρίζει στο σπίτι την ίδια ώρα που η κατάσταση της Βίκυς όλο και χειροτερεύει. Οι δυο τους προσπαθούν να βρουν μια λύση:

«Κάτι πρέπει να κάνουμε Φοίβο, δεν άντέχω άλλο», του λέει και με όση δύναμη της μένει συνεχίζει: «Δεν μου μένει άλλη λύση, ή θα τη βγάλω μόνη του τη σφαίρα από το μπράτσο μου ή θα πεθάνω», του λέει. Και ο Φοίβος παίρνει την απόφαση: «Εντάξει, θα σε βοηθήσω να τη βγάλουμε από το χέρι σου. Ολα θα πάνε καλά, μη φοβάσαι», την καθησυχάζει.

Η Ολυμπία απειλεί την Εύα

Στο μεταξύ η Ηλιάνα, παρ’ όλες τις προσπάθειες, δεν καταφέρνει να μείνει έγκυος κι αρχίζει να απογοητεύεται: «Να δεις που δεν θα μπορέσω να κάνω άλλο παιδί», λέει στην Αποστολία, η οποία της συμπαραστέκεται: «Μη λες βλακείες. Απλά έχεις αγχωθεί με όλα αυτά. Φυσικά και θα γίνεις ξανά μαμά», υποστηρίζει. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τη Ναυσικά και την Τζουλιάνα και ανυπομονεί να μετακομίσουν σπίτι του, ενώ ο Σίμος εξακολουθεί να νιώθει υπεύθυνος για την κατρακύλα της Σμαράγδας και προσπαθεί να τη βοηθήσει:

«Εγώ φταίω, εγώ πρέπει να σε ξελασπώσω», της λέει και προσπαθεί να βρει χρήματα από γνωστούς του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η μόνη που κρατάει αποστάσεις είναι η Ρωξάνη η οποία παραμένει απαθής, γεγονός που εκνευρίζει τον Μιχαήλ: «Τελικά είσαι στον κόσμο σου. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ χαμπάρι, δεν σε νοιάζει τίποτα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις πάθει», της φωνάζει.

Στο σπίτι του Νικηφορου τα πράγματα είναι τεταμένα καθώς η Ολυμπία απειλεί την Εύα: «Αν προχωρήσεις σε γάμο και κάνεις και δεύτερο παιδί, να ξέρεις θα σε εγκαταλείψω όταν κλείσω τα δεκαοκτώ μου», της ξεκαθαρίζει.

Η ΒΙΚΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΨΑΙΜΙΑ!

Η κατάσταση της Βίκυς πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Φοίβος συνειδητοποιεί πως αν δεν βρει γιατρό, η Βίκυ θα πεθάνει από αιμορραγία. Την ίδια στιγμή η Ιφιγένεια μπαίνει στο δωμάτιο της εντατικής για να δει τον πατέρα της και καταρρακώνεται με το θέαμα του ανήμπορου Μιλτιάδη. Ο Σπύρος προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα: «Μην κάνεις έτσι. Θα το δεις, θα γίνει καλά», την καθησυχάζει, δυστυχώς όμως δεν καταφέρνει πολλά, αλλά και ο Φοίβος δεν καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από τον ώμο της Βίκυς και όλα δείχνουν πως θα πάθει σηψαιμία!

Δείτε και ένα συγκλονιστικό αποκλειστικό με την Ρωξάνη που πέφτει σε κώμα από ναρκωτικά.