8 Λέξεις: Σοκ! Η Ρωξάνη σε κώμα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Αποκλειστικά η τραγωδία που θα βιώσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Σοκ! Η Ρωξάνη σε κώμα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ένα αποκλειστικό “βόμβα” έχουμε διασφαλίσει για τους αναγνώστες του Youweekly.gr για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις! Η Ρωξάνη θα βρεθεί σε κώμα αφού θα πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών! Θα σωθεί ναι ή όχι;

Οπως έχουμε ήδη δει, η Ρωξάνη έχει αρχίσει να μπαίνει σε πολύ δύσκολα μονοπάτια. Τόσο η αδελφή της η Εύα, όσο και ο Μιχαήλ έχουν καταλάβει ότι η κοπέλα έχει μπλέξει με ουσίες, αλλά η Ρωξάνη καταφέρνει να ξεγελάει τους πάντες. Είναι τόσο εύκολη η περίπτωσή της; Είναι κάτι απλό που θα περάσει ή έχει ξεφύγει; Αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε στα επόμενα επεισόδια, όταν θα αρχίσει και πάλι η μετάδοση της σειράς.

Μπορεί τα γυρίσματα να έχουν παγώσει, όμως το σενάριο της Βάνας Δημητρίου είναι γραμμένο για πολλά-πολλά επεισόδια μετά. Οπως θα δούμε, η Ρωξάνη έχει ήδη πει στον Μιχαήλ ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει και ότι δεν ενδιαφέρεται πια εκείνον. Το θέμα όμως είναι ότι η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται για τίποτα. Ούτε για τη σχέση της, ούτε για το παιδί της το οποίο παραμελεί, ούτε για την αδελφή της η οποία προσπαθεί να τη φέρει στον ίσιο δρόμο, ούτε και για τη δουλειά της.

Μάλιστα θα δούμε ότι δεν πρόκειται καν να αντιδράσει σε πολύ σημαντικά πράγματα που θα συμβούν. Οπως η απόπειρα δολοφονίας του Μιλτιάδη. Η Ρωξάνη είναι απαθής σε όλα. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρει ναρκωτικά, καθώς πλέον τα χάπια που έπαιρνε δεν της κάνουν τίποτα. Η κοπέλα όσο περνάει ο καιρός θα δούμε να βουλιάζει όλο και πιο πολύ στον σκληρό κόσμο των ναρκωτικών. Eτσι δεν θα αργήσει να εξαρτηθεί πλήρως από τα ναρκωτικά. Τόσο που μια μέρα που η Ρωξάνη έχει τρελαθεί και χρειάζεται απεγνωσμένα τον δικό της ψεύτικο «παράδεισο», αναγκάζεται να τον αναζητήσει στην πλατεία Βάθης. Τριγυρίζει σε διάφορα στέκια της περιοχής και ψάχνει τη δόση της.

Ομως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ομαλά. Ξαφινικά θα βρεθεί μπλεγμένη. Εκεί θα γνωρίσει διάφορους τύπους που θα τη βάλουν να κάνει παράνομα πράγματα, δίνοντάς της κάθε φορά όλο και πιο δυνατά ναρκωτικά. Η Ρωξάνη ξαφνικά εξαφανίζεται. Δεν δίνει σημεία ζωής πουθενά και όλοι ανησυχούν για το τι μπορεί να της έχει συμβεί. Τόσο η Εύα όσο και ο Μιχαήλ δεν θέλω να πιστέψουν αυτό που φοβούνται. Ομως η αλήθεια είναι ακόμα πιο τραγική. Η Ρωξάνη έχει φτάσει στο τέρμα και όταν τη βρίσκουν μετά από πολλές προσπάθειες, είναι σχεδόν αργά.

8 Λέξεις Ρωξάνη υπερβολική δόση

Η κοπέλα έχει πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών και βρίσκετια σε κώμα, ενώ η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τη ζωή της Ρωξάνης και φυσικά με τον ρόλο της, καθώς, όπως γνωρίζουμε, του χρόνου λόγω κάποιων υποχρεωσεων δεν θα μπορεί να κάνει τόσα γυρίσματα και για ένα μεγάλο διάστημα θα λείπει. Ετσι, πολύ πιθανόν να «παίξουν» τα εξής σενάρια: Η Ρωξάνη να γλιτώσει και να αναγκαστούν να τη βάλουν σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης για να αποθεραπευτεί ή δυστυχώς να την δούμε να «φεύγει» άδικα με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Δείτε και ένα αποκλειστικό σοκ για την απιστία του Μιλτιάδη

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ «8 ΛΕΞΕΙΣ»

Μπορεί τα γυρίσματα να έχουν σταματήσει από τις αρχές Μαΐου, η σειρά όμως συνεχίζει να μας απασχολεί. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, τα γυρίσματα θα αρχίσουν και πάλι στα μέσα Ιουνίου από την Κύπρο. Και αν όλα πάνε καλά, η σειρά θα ξαναβγεί στις οθόνες μας και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του τελευταίου δεκαήμερου του Ιουλίου. Αυτός είναι και ο στόχος. Ολοι, τόσο στο κανάλι όσο και στην παραγωγή, αλλά και ο κόσμος που παρακολουθεί τις «8 λέξεις», θέλει να ξαναδεί έστω και λίγα επεισόδια και να κλείσει ένας κύκλος το καλοκαίρι και όχι να γίνει η επανεκκίνηση τον Σεπτέμβριο.