Ξαφνική δήλωση από την Ελένη στον ALPHA: "Μέχρι και την τελευταία ημέρα που θα είμαι εδώ..."

Κι όμως είπε την ατάκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξαφνική δήλωση από την Ελένη στον ALPHA:

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινή της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία ξαφνική δήλωση σχετικά με το μέλλον της στον ALPHA, ξεκαθαρίζοντας πως μία από τις συνήθειές της θα την κρατήσει μέχρι και την τελευταία μέρα που θα είναι στο κανάλι.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον την Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι και το αν τελικά πρόκειται να μείνει στον ALPHA, με πολλά σενάρια να έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, έχει ακόμα ακουστεί πως η παρουσιάστρια έχει αδειάσει το καμαρίνι της, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια υπέροχη σχέση με τους τηλεθεατές της και έτσι φροντίζει καθημερινά να είναι πολύ ειλικρινής και αυθόρμητη στην εκπομπή της με σκοπό να προβάλει την αμεσότητά της.

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Μία από τις κακές συνήθειες που έχει ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη, έχει να κάνει με το ότι καμιά φορά καθυστερεί λιγάκι να μπει στο πλατό της εκπομπής της.

Η ξαφνική δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για τον ALPHA

Σήμερα λοιπόν της έτυχε ένα αντίστοιχο περιστατικό μιας και η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό κάπως καθυστερημένα.

Έτσι δε δίστασε να πει πως ποτέ δε θα χάσει αυτή της συνήθεια και πάντα θα μπαίνει με καθυστέρηση, ακόμα και στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA.

Αντίστοιχο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη συνέβη και πριν από λίγες μέρες

Η εκπομπή της ξεκίνησε και στην οθόνη φαίνονταν ο Τάσος Τεργιάκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μόνοι τους στο πλατό να περιμένουν την παρουσιάστρια και να χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού που έπαιζε από πίσω.

Ελένη Μενεγάκη συνεργάτες

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε τότε φουριόζα στο πλατό, με το καφεδάκι της στο χέρι, και γύρισε να πει στους συνεργάτης ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως κάθε φορά έρχεται καθυστερημένη στο πλατό, ωστόσο δείτε και τι αποκαλύφθηκε για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή