Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα στον Λυκαβηττό - Οι τρυφερές στιγμές με τον Σάκη Τανιμανίδη

Το μήνυμα όλο νόημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα στον Λυκαβηττό - Οι τρυφερές στιγμές με τον Σάκη Τανιμανίδη

Τώρα που η καραντίνα επιτέλους τελείωσε, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν μία πολύ ρομαντική βόλτα στον Λυκαβηττό και να μοιραστούν δημόσια μερικές πολύ τρυφερές στιγμές στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε μερικές δύσκολες ώρες στην καραντίνα μιας και οι δύο τους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και γι' αυτό το λόγο χρειάστηκε να μείνουν στο σπίτι και να μην έρθουν σε επαφή με κανέναν γνωστό τους.

Ωστόσο οι μέρες αυτές τελείωσαν, και πλέον υγιείς, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, απολαμβάνουν τις βόλτες τους. Για το λόγο αυτό, οι δυο τους βρέθηκαν στον Λυκαβηττό και απόλαυσαν το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα, με τη Χριστίνα Μπόμπα να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές πολύ όμορφες εικόνες.

Ποζάροντας λοιπόν κάτω από τον πιο όμορφο ροζ ουρανό, η Χριστίνα Μπόμπα έστειλε και ένα πολύ όμορφο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ τις προηγούμενες ημέρες, είχε κολάσει το Instagram με το μπικίνι της.

Οι τρυφερές στιγμές της Χριστίνας Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη

«Κάπως έτσι σταματήσαμε να στέλνουνε το νούμερο 6… αλλά να ωραίες συνήθειες για μετά την καραντίνα: περίπατοι στα ηλιοβασιλέματα, άθληση στη φύση και βόλτα τα σκυλάκια μας! Ε και αν δεν έχουμε δικά μας… τα σκυλάκια των φίλων μας! Καλώς να επιστρέψουμε στην κανονικότητα!» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της.

Πέρα από τις ρομαντικές βόλτες τους όμως, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να κουρέψει τον Σάκη Τανιμανίδη

«Κουρεύω αντρικά κουρέματα. Έτσι, κούρεψα τον Σάκη, αλλά και τον Μάνο Γαβρά. Τα παιδιά είναι εδώ να το επιβεβαιώσουν. Άρα εγώ στη διάρκεια της καραντίνας έμαθα να κουρεύω…» , είπε χαρακτηριστικά και τους προκάλεσε να δημοσιεύσουν φωτογραφίες για να δείξουν το αποτέλεσμα.

Την επιβεβαίωση της είδησης έκανε ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη στιγμή που τον κουρεύει η Χριστίνα Μπόμπα αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κάνει το ίδιο.

Χριστίνα Μπόμπα κούρεμαΧριστίνα Μπόμπα σπίτι