Η Μέγκι Ντρίο από το GNTM πόζαρε γυμνή και μας "έκοψε" την ανάσα

Δείτε τις εικόνες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μέγκι Ντρίο από το GNTM πόζαρε γυμνή και μας

Μας 'έκοψε" την ανάσα η πρώην παίκτρια του GNTM καθώς πόζαρε γυμνή στο Instagram και έφερε χαμό. Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες που ανέβασε στα social media και οποίες "έριξαν" την πλατφόρμα.

Χωρίς μπλούζα και μόνο με τον τζιν της είδαμε την Μέγκι Ντρίο, να ποζάρει και να μοιράζει εγκεφαλικά στους χρήστες του διαδικτύου. Η ίδια ανέβασε μερικές φωτογραφίες της από κάποια φωτογράφιση που έκανε και έφερε χαμό.

Σε αυτές την βλέπουμε να είναι με το τζίν της και χωρίς την μπλούζα της, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα βαμμένη. Κρύβει φυσικά τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της, ενώ σε άλλες μας δείχνει την καλλίγραμμη πλάτη της. Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν.

Δείτε ωστόσο και μια οργισμένη απάντηση που έδωσε σε άλλη ανάρτηση. Τι είχε συμβεί;

Γιατί είχε ξεσπάσει η Μέγκι Ντρίο, που μας έκοψε την ανάσα με τις φωτογραφίες που ανέβασε και στις οποίες ποζάρει γυμνή;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα «Secret», η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει χωρίς ενδοιασμούς, για το τι την ενόχλησε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Συμμετείχα στο Paris Fashion Week με τη βοήθεια του Aris Miskov Cult Agency (VVV Group London). Αισθάνθηκα για πρώτη φορά ότι είχα να κάνω με επαγγελματίες και ότι φτάνω στην κορύφωση της καριέρας μου. Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που έχω να κάνω στον χώρο της μόδας, αφού τώρα ξεκινάω».

«Κανένας δεν ασχολήθηκε με το ότι εγώ έκανα κάτι σημαντικό στο εξωτερικό όσον αφορά τη μόδα. Ενώ αν είχα πάει στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι και φιλιόμουν με κάποιον γκόμενο, θα ήμουν πρώτο θέμα στα sites. Είμαι πολύ απογοητευμένη από το σύστημα της Ελλάδας και περίμενα πολύ πιο πολλή στήριξη από τα Μέσα γιατί εγώ τους στήριξα όταν ήθελαν μία συνέντευξή μου ή δήλωσή μου όταν είχα βγει από το reality μόδας»