Άρης Σοϊλέδης: Βίντεο έπος στο Tik Tok - "Μην είστε κουτσομπόληδες ... "

Πεθάναμε στο γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άρης Σοϊλέδης: Βίντεο έπος στο Tik Tok -

Ένα επικό βίντεο είδαμε στο Tik Tok με τον Άρη Σοϊλέδη να δίνει ρεσιτάλ και να μας λέει να μην "είμαστε κουτσομπόληδες". Δείτε τι έκανε και μας πεθάναμε στα γέλια. όλα τα λεφτά το βιντεάκι του.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε στα story του ένα βίντεο τι οποίο αρχικά ανέβηκε στην πλατφόρμα του Tik Tok, που ειδικά τώρα με την καραντίνα έχει πάρει φωτιά. Οι διάσημοι ένας, ένας κάνουν λογαριασμούς και τα βίντεό τους είναι τουλάχιστον απολαυστικά.

Έτσι και τώρα, που βλέπουμε τον Σοϊλέδη να μας λέει να μην είμαστε κουτσομπόληδες, αν και μάλλον κάνει το αντίθετο. Τα μπιμπ δίνουν και παίρνουν στην γειτονία και κάποιος αποφάσισε να καθαρίσει για λίγο την αυλή. Έτσι τυχαία, όχι για να "στήσει" αυτί! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα τα καταλάβετε όλα.

Βέβαια και η Γιάννα Τερζή ανέβασε ένα βίντεο και έριξε την πλατφόρμα του Tik Tok. Τι έκανε;

Πριν τον Άρη Σοϊλέδη και τους κουτσομπόληδες ένα επικό βίντεο είχε ανεβάσει και η Καλομοίρα στο Tik Tok

Στο σπίτι της στην Αμερική με τον σύζυγο της Γιώργο και τα τρία τους παιδιά, τα δίδυμα Νίκο και Δημήτρη και την μικρή Αναστασία Καλομοίρα μένει η Καλομοίρα και προσπαθεί να διασκεδάζει, όσον το περισσότερο δυνατό με τα παιδιά της. Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν, επιμελείται καθημερινά τη διατροφή της οικογένειάς της, κάνει γυμναστική και ασχολείται συνεχώς με τα τρία αγγελούδια της.

Ωστόσο όπως όλοι έχει εθιστεί και εκείνη στο Tik Tok. Η Καλομοίρα έχει ενθουσιαστεί με όλα τα video και ανεβάζει συνέχεια και τα δικά της κατορθώματα. Αυτή τη φορά, μας έδειξε και πάλι τις αγαπημένες της χορευτικές κινήσεις και έβαλε «φωτιές» με τον χορό της.