Στο νοσοκομείο ο Σάκης Τανιμανίδης - Τι συνέβη;

Φωτογραφία από το κρεβάτι του θαλάμου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο ο Σάκης Τανιμανίδης - Τι συνέβη;

Πριν από λίγα λεπτά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο με μία φωτογραφία από το κρεβάτι του θαλάμου, με τον ίδιο να εξηγεί στη λεζάντα τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα μετά τη μάχη που έδωσαν με τον κορωνοϊό, αποφάσισαν να αποτελέσουν τους πρώτους εθελοντές για την έρευνα που γίνεται για τον ιό στη χώρα.

Για το λόγο αυτό, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε σήμερα στο νοσοκομείο για να δώσει πλάσμα αίματος με σκοπό να χορηγηθεί σε ασθενείς και να διαπιστωθεί εάν λειτουργεί με αντισώματα, μιας και εκείνος έχει περάσει τον ιό.

«Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:⁣
- έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό⁣
- έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων⁣
- είσαι μέχρι 60 ετών,⁣
μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο 2107286324. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα» έγραψε ο παρουσιαστής κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε!

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο νοσοκομείο γιατί μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα συμμετέχουν σε μία έρευνα για τον κορωνοϊό

«Το πρώτο βήμα ήταν αρκετά απλό, δώσαμε αίμα, λίγο περισσότερο από αυτό που δίνουμε για να κάνουμε εξετάσεις, ώστε να μπορούν να δουν όλες τις παραμέτρους για το αν είμαστε κατάλληλοι. Νομίζω ότι ένα ποσοστό του αίματος το στέλνουν και στην Αμερική για περαιτέρω έρευνα. Είναι μια συντονισμένη παγκόσμια προσπάθεια μας εξήγησαν. Είναι κάτι απλό, για να δεις αν είσαι κατάλληλος για να προχωρήσεις στο δεύτερο βήμα. Είναι σημαντικό όποιος έχει περάσει τον κορωνοϊό να έρθει εθελοντικά να γίνει δότης. Λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορούν να σε καλέσουν εκείνοι. Εμάς μας πήραν προσωπικά» ανέφερε στη συνέχεια η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πλέον είναι απόλυτα υγιής.

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα Μαζί Σου