Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκλονιστική αποκάλυψη - "Ήταν ότι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει"

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκλονιστική αποκάλυψη -

Συγκλονιστική η αποκάλυψη που έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη.Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μας είπε για μια πολύ σοκαριστική στιγμή στην ζωή της.

Ειδικότερα οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ "Σημείο Συνάντησης" και συνομίλησαν μεταξύ τους. Ανάμεσα σε όσα είπαν ήρθε και μια αποκάλυψη από την Ντορέττα Παπαδημητρίου, που είπε ότι την την ημέρα πριν πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι στις ΗΠΑ, βρισκόταν σε έναν από αυτούς.

"Ήμουνα το προηγούμενο βράδυ πάνω στον ένα πύργο και έπινα το ποτό μου γιατί είχε ένα μπαρ. Την άλλη μέρα το πρωί ξύπνησα και βρήκα 150.000 κλήσεις στο κινητό μου. Δεν είχα καταλάβει γιατί το πρώτο αεροπλάνο έπεσε στις 9 το πρωί. Το δεύτερο αεροπλάνο το είδαμε να μπαίνει στον πύργο και να μη βγαίνει. Ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου" είπε μεταξύ άλλων. Δείτε ωστόσο και τα όσα είπαν οι δύο γυναίκες στην εκπομπή για τους θανάτους, που τις τσάκισαν.

Πόσο χρονών έγινε ο γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, που έκανε την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη για την το πιο σοκαριστικό πράγμα που έχει ζήσει;

Ο Φίλιππος και ο Διονύσης είναι οι δύο γιοι της όμορφης ηθοποιού και παρουσιάστριας που με μια γλυκιά ανάρτηση, θέλησε να ευχηθεί στον πρώτο χρόνια πολλά.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω του ΙInstagram της φέτος τα γενέθλια θα τα γιορτάσουν οι τρεις τους στο σπίτι, όπου και βρίσκονται αυτές τις ημέρες εξαιτίας και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό που "τρέχουν". Άλλωστε ήδη από σήμερα (23/3) έχουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας ενώ το υπουργείο συνεχίζει την καμπάνια "μένουμε στο σπίτι" ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού, που ήδη έχει φέρει 17 νεκρούς και στην Ελλάδα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου λοιπόν θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο της γιο και όταν μας αποκάλυψε την ηλικία του μέναμε με το πόσο έχει μεγαλώσει.

"Χρόνια πολλά σ´αυτον τον φανταστικό τύπο,που έχω την ευλογία να είναι γιος μου και μαζί με τον άλλο φανταστικό μου τύπο,είναι η καλύτερη παρέα,για να το γιορτάσουμε φέτος στο σπίτι τα τρία μας ! Aka και η Gigi" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου που μας είπε και πόσο χρονών έγινε ο γιος της.

Στα hashtags που έβαλε η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκαλύφθηκε και η ηλικία του παιδιού της, ο οποίος έγινε 14χρονών! Μάλιστα η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία του στο Instagram για το χρόνια πολλά.