MasterChef: Ο πατέρας της Μαριάννας "έκραξε" την κόρη του για την συμπεριφορά της απέναντι στην Κατερίνα

Τι είπε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ο πατέρας της Μαριάννας

Ο πατέρας της Μαριάννας από το MasterChef "έκραξε" την κόρη του για την συμπεριφορά της απέναντι στην Κατερίνα. Ο ίδιος είπε πως η στάση της στην αποχώρηση της, ήταν απαράδεκτη και δεν του άρεσε καθόλου.

Με τη συμπεριφορά της κόρης του δεν συμφωνεί ο Νίκος Πουλμέντης. Ο πατέρας της Μαριάννας μίλησε ζωντανά στο Happy Day την Τετάρτη και εξέφρασε την αντίθεσή του με όσα κάνει και λέει η κόρη του μέσα στο ριάλιτι φέρνοντας παράδειγμα την επιλογή της να μην χαιρετήσει την Κατερίνα, την ώρα που αποχωρούσε, δείτε πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες της με το γράμμα που άφησε.

«Δεν είναι κάτι εύκολο, με ξένα παιδιά μέσα σε ένα σπίτι. Υπάρχει μεγάλη πίεση. Το βλέπω και από το παιδί μου. Της λέω να σκέφτεται μόνο μαγειρικά, να μη μπλέκει με κόντρες. Δεν ακούει καθόλου. Εγώ της τα είχα πει από την αρχή, δε μπορώ να κάνω κάτι. Ο κάθε σεφ κρίνεται και από τον χαρακτήρα του. Αυτό είναι το πιο σοβαρό κομμάτι.

Εγώ την κόρη μου τη βλέπω σαν πατέρας και σαν σεφ. Δε συμφώνησα με την αντίδραση της Μαριάννας στην αποχώρηση της Κατερίνας. Και δε συμφώνησα που όταν αποχωρούσε η Κατερίνα δεν την πήραν αγκαλιά να της πούνε δυο λόγια. Για μένα αυτό ήταν πολύ λάθος, γιατί μοιράστηκαν κάτι που δε θα το ξαναζήσουν ποτέ στη ζωή τους. Και στο τέλος της ημέρας θα δείξει ο καθένας την αξία του στη μαγειρική έξω από εκεί. Αλλά είναι παιδιά. Δε θα δικαιολογήσω κανέναν, αλλά δε μου άρεσε αυτό που έκαναν καθόλου» σχολίασε ο Νίκος Πουλμέντης.

Ωστόσο εκτός από τον πατέρα της Μαριάννας δείτε τι λέει και η ίδια η Κατερίνα για το MasterChef

Η Κατερίνα Λένη έφυγε χθες βράδυ από το MasterChef και σήμερα, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» απαντώντας για όσα έγιναν στο παιχνίδι και λέγοντας όλη την αλήθεια πίσω από σκηνικά όπως η Ντέμη που την έπιασε να τρώει σαλάμια, η κόντρα της με τον Γιώργο καθώς και τα σχόλια της Μάρλεν με την αποχώρησή της.

Πρόκειται για μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες που πέρασαν από το παιχνίδι. Η Κατερίνα Λένη έγινε γνωστή από τις ατάκες της και φυσικά από την ατελείωτη κόντρα της με τον Γιώργο.

Σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και θέλησε να μιλήσει για όλους και για όλα, απαντώντας κυρίως σε ερωτήσεις που έστειλε για εκείνη το κοινό, με την Κατερίνα να μη διστάζει να αποκαλύψει μερικές σπαρταριστές λεπτομέρειες για τα όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι.

Για τα σχόλια της Ντέμης και της Μάρλεν με την αποχώρησή της, η Κατερίνα Λένη είπε: «Η Ντέμη, η αγαπημένη μου, εντάξει πραγματοποιήθηκε το όνειρό της να με βγάλει από το παιχνίδι. Στέλνω τα φιλιά μου», είπε στην αρχή η Κατερίνα Λένη, ενώ για τον χαρακτηρισμό “κατσαρίδα” που έκανε η Μάρλεν, δήλωσε: «Όσα δε τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Σέβομαι όποιον με σέβεται. Σεβασμό δεν μπορείς να απαιτήσεις, πρέπει να τον κερδίσεις τον σεβασμό και συγκεκριμένα παιδιά δεν μπορούν να κερδίσουν τον δικό μου σεβασμό. Δεν αλλάξει αυτό, αλλά δεν μπορώ να υποκριθώ για κάτι που δεν αισθάνομαι».

Είδε όντως ωστόσο η Κατερίνα την Ντέμη να τρώει σαλάμια και τυριά; Η ίδια απάντησε: «Καταρχήν έχω πάρα πολύ καλή όραση και όχι μόνο. Το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια. Ήμουν μπροστά! Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήταν σε μια κατάσταση Α και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί, ζωικά, τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Ήμουν μπροστά, το έφαγε μπροστά μου. Εγώ καταλαβαίνω πολύ περισσότερα από ότι καταλαβαίνετε εσείς. Μπορεί να ήθελε να πάρει μια μικρή γεύση από τα ζωικά», είπε η Κατερίνα Λένη.