Δείτε την Μέγκαν Μαρκλ να διαβάζει στον μικρό Άρτσι - Μας έλιωσε το βίντεο

Ανέβασαν βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε την Μέγκαν Μαρκλ να διαβάζει στον μικρό Άρτσι - Μας έλιωσε το βίντεο

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν απαλλαχθεί πια από τα βασιλικά βάρη και έτσι μπορούν αν ανεβάζουν πιο ελεύθερα αναρτήσεις με τους ίδιους και φυσικά με τον Άρτσι που σήμερα έγινε ενός, αφού έχει τα πρώτα του γενέθλια. Το βίντεο στο οποίο του διαβάζει μας έλιωσε. Δείτε το!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν σήμερα μια πολύ ξεχωριστή ημέρα αφού ο γιος τους έχει τα πρώτα του γενέθλια. Το ζευγάρι βρίσκεται πλέον στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, όπου και μένουν πλέον και θέλησαν να κάνουν μια διαφορετική ανάρτηση για τα γενέθλια του μικρού.

Έτσι ανέβασαν ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Μέγκαν να διαβάζει στον Άρτσι. Το βίντεο έχει ανέβει στην σελίδα της πρωτοβουλίας Save Children UK, με την εκπρόσωπο του ζευγαριού να λέει χαρακτηριστικά ότι:

"Η οικογένεια συμμετέχει στην καμπάνια τόσο στην Αμερική όσο και στη Βρετανία, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία. Γιορτάζουν μια οικογενειακή στιγμή αλλά θέλουν να ενημερώσουν για το επείγον της κατάστασης καθώς εκατομμύρια παιδιά χρειάζονται φαγητό και εκπαίδευση".

Ποιο είναι όμως το νέο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει η Μέγκαν Μαρκλ;

Πριν το βίντεο με την Μέγκαν Μαρκλ να διαβάζει στον μικρό Άρτσι είχαμε όμως και αναρτήσεις από την βασιλική οικογένεια για τα γενέθλια του

Χαρές στο παλάτι με τον μικρό Άρτσι να έχει τα πρώτα του γενέθλια και την βασιλική οικογένεια να κάνει αναρτήσεις στους λογαριασμούς των μελών της, στο Instagram για να ευχηθεί στον μικρό της οικογένειας.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, έχουν μια ξεχωριστή ημέρα καθώς γιορτάζουν τον ερχομό του γιου τους Άρτσι Χάρισον Γουίνδσορ Μαουντμπάτεν (όπως είναι και ολόκληρο το όνομά του). Μπορεί το ζευγάρι να έχει πλέον απομακρυνθεί από την βασιλική οικογένεια και τα καθήκοντά του στο παλάτι και αν βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου και μένουν, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την οικογένεια να στείλει τις ευχές της.

Αναρτήσεις ανέβηκαν λοιπόν τόσο στην σελίδα της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όσο φυσικά και σε αυτή της βασίλισσας Ελισάβετ και του Καρόλου. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασαν.