Έσκασε ανακοίνωση από την Μαρία Μπακοδήμου

Τι ανακοίνωσε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασε ανακοίνωση από την Μαρία Μπακοδήμου

Έσκασε ανακοίνωση από την Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια έβαλε προσφορές στη συλλογή της, marymary για την νέα κολεξιόν για Άνοιξη καλοκαίρι. Ευκαιρία για να πάρετε κομμάτια που σας αρέσουν και να γεμίσετε ρούχα της επιλογής σας.

Η Μαρία Μπακοδήμου κτός από πολύ επιτυχημένη παρουσιάστρια, διαθέτει και την δική της συλλογή με ρούχα αλλά και κοσμήματα που πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Πριν μερικά χρόνια δημιούργησε το mary mary με πολύ ωραία ρούχα.

Η συλλογή της είναι ξεχωριστή και διαθέτει πολύ όμορφα κομμάτια, για ρούχα. Αν ρίξετε μια ματιά αλήθεια θα ξετρελαθείτε. Η ίδια έβαλε άλλωστε -30%, οπότε ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά. Μιας και μιλάμε για την Μαρία Μπακοδήμου δείτε και και το εσωτερικό του σπιτιού της

Λίγα λόγια για την συλλογή της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια από τις πιο καλοντυμένες τηλεοπτικές παρουσίες. Ξέρει πάντα ποιο είναι το κατάλληλο ένδυμα για κάθε περίσταση και δεν μας απογοητεύει ποτέ με τις εμφανίσεις της. Πολύ συχνά, τα ρούχα που επιλέγει είναι από την προσωπική της συλλογή MaryMary, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και φορέματα με υπέροχα καλοκαιρινά prints.

Καθημερινά στο eshop της Μαρίας, «ανεβαίνουν» νέες καλοκαιρινές δημιουργίες και εμείς θέλουμε να τις αποκτήσουμε όλες. Για το φετινό καλοκαίρι λοιπόν η παρουσιάστρια-σχεδιάστρια προτείνει αέρινες και πολύ θηλυκές γραμμές, οι οποίες κολακεύουν όλες τις σιλουέτες. Άλλωστε η Μαρία ξέρει πολύ καλά πως μπορεί μια γυναίκα να αναδείξει τα προσόντα της και να κρύψει επιμελώς τα σημεία που δεν είναι τα αγαπημένα της.

Εντυπωσιακές φούστες, boho φορέματα και ethnic κιμονό, είναι μερικά από τα ρούχα που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Μαρίας Μπακοδήμου και έχουν ήδη μπει στη wishlist μας.