Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Γδύθηκε στον φακό του άντρα της και αναστενάξαμε

Θα παραμιλάτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Γδύθηκε στον φακό του άντρα της και αναστενάξαμε

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γδύθηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του άντρα της και αναστέναξαν τα πατώματα. Η ίδια ανέβασε την φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και είναι "φωτιά".

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram στην οποία μοιράστηκε το νέο χόμπι του αγαπημένου της συζύγου, Φώτη Μπερνάντου, που δε είναι άλλο από την φωτογραφία. Η ίδια λοιπόν πόζαρε χωρίς την μπλούζα της και με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος της και έκανε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να πραμιλάει.

"He's in to photography lately" έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

Βέβαια μας έπεσε το σαγόνι και όταν είδαμε το δωμάτιο που έχουν οι κόρες της. Τέλειο!

Τι είχε πει όμως και είχε συγκλονίσει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που μας έκανε να αναστενάξουμε όταν γδύθηκε μπροστά στον φακό του άντρα της;

Για την καραντίνα μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που είπε μεταξύ άλλων ότι δεν είχε ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Τα λόγια της ήταν συγκλονιστικά με την ηθοποιό να μιλά στο dot και να λέει πως ένιωσε. Η ίδια έκανε λόγο για φόβο, ενώ είπε ότι "κρύφτηκε στην αγκαλιά του άντρα της".

“Πέρασα λίγο δύσκολα στην αρχή της καραντίνας γιατί φοβήθηκα, η αλήθεια είναι και δεν συνηθίζω να λέω αυτή τη λέξη ποτέ. Ήταν, όμως, η πρώτη φορά που βρισκόμουν αντιμέτωπη με κάτι που δεν ήξερα καθόλου και δεν έχει υπάρξει προηγούμενη γνώση του θέματος. Δεν ήξερα πως να το επικοινωνήσω στα παιδιά μου, δεν ήξερα πως να το συμπεριφερθώ στους γονείς μου που είναι δυο άνθρωποι υψηλού κινδύνου και όλο αυτό το πράγμα, κακά τα ψέματα, με είχε φρικάρει [...] Είχα κάποια ξεσπάσματα γιατί δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και μετά αποφάσισα ότι θα το πολεμήσω όπως πολεμάω τα πάντα” είπε χαρακτηριστικά με την ίδια να προσθέτει ακόμα ότι:

“Έκλαιγα, φοβήθηκα, κρύφτηκα στην αγκαλιά του Φώτη για ένα δυο βράδια έντρομη. Με καθησύχαζε και εγώ καθησύχαζα τον εαυτό μου”.