Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε τρελό throwback - Δεν φαντάζεστε τι φωτογραφία ανέβασε

Πόσοι διάσημοι χωράνε σε μια εικόνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε τρελό throwback - Δεν φαντάζεστε τι φωτογραφία ανέβασε

Μια τρελή φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από 17 χρόνια, ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Instagram που έκανε ένα thorwback και μας γύρισε χρόνια πριν. Σε αυτή τον βλέπουμε να είναι μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη, τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο τραγουδούσαν τότε μαζί.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά πυκνά μοιράζεται μαζί μας διάφορες στιγμές της ζωής του, αλλά και αστεία που κάνει. Αυτή τη φορά ανέβασε λοιπόν την συγκεκριμένη φωτογραφία που μας γύρισε πολλά, μα πολλά χρόνια πίσω. Μάλιστα όπως μας είπε έκανε την ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του Λάκη Λαζόπουλου.

"Μου την έστειλε Φιλος καλός εχθές στο ξεκάρφωτο !#throwback_trelo Στο FEVER τραγουδούσαμε με το @sakisrouvas και είχε έρθει ο @lakislazopoulos_official με τη @smaragda_karidi_official ο οποιος στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραγουδάει μαζί μας. Το ωραίο timing αυτής της φωτό που ούτε καν είχα δει ;;;; Σήμερα είναι τα γενέθλια του Λακη κι έτσι με αυτή τη χαρούμενη κι ανέμελη αποτυπωμένη στιγμή Λακη μου σου εύχομαι από καρδιάς να τα χιλιασεις !!!" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε.

Δείτε ωστόσο και μια φωτογραφία που ανέβασε και που δεν έχουν ξαναδεί. Είναι από το μαιευτήριο.

Από το τρελό throwback που έκανε ο Γώγος Τσαλίκης, με την φωτογραφία που δεν φανταζόμασταν ότι υπάρχει στην ανάρτηση του για τον Χαρδαλία - Έπος

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας Περιστερίου, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Άννα Βίσση να τραγουδάει το "Σε μια ώρα θα ΄χουν όλα τελειώσει" εννοώντας την καραντίνα, ενώ παράλληλα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται να "τραγουδάει" την επιτυχία του Γιώργου Τσαλίκη "Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας" ως υπονοούμενο.