"Κόλαφος" η Μέγκι για τις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι τυπικές, μερικά πράγματα απλά..."

Τι αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Κόλαφος" η Μέγκι για τις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου. "Είναι τυπικές, μερικά πράγματα απλά με μερικούς ανθρώπους δεν μπορεί να εξελιχθεί τίποτα παραπάνω". Τι αποκάλυψε η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας.

Για τη σχέση της και τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η Μέγκι Ντρίο, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού.

Με την Κατερίνα Καινούργιου πώς είναι η σχέση σας;

Είμαστε συνεργάτιδες, δουλεύουμε μαζί, μέχρι εκεί. Μερικά πράγματα, με κάποιους ανθρώπους, απλά είναι τυπικά, είναι δουλειά, κι εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου, τη συνεργασία σου δεν την μπλέκεις ούτε με συναίσθημα.

Δεν καταφέρατε να γίνεται φίλες κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σας;

Όχι, η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι φίλη μου, είναι μια καλή συνεργάτιδα, που δεν ξέρω αν θα υπάρξουμε μαζί του χρόνου, αλλά και να μην υπάρξουμε, της εύχομαι τα καλύτερα. Είχαμε καταπληκτική συνεργασία φέτος και μέχρι εκεί θα μείνει. Με μερικούς ανθρώπους δεν μπορεί να εξελιχθεί κάτι παραπάνω.Δείτε ωστόσο και μια οργισμένη απάντηση που έδωσε σε άλλη ανάρτηση. Τι είχε συμβεί;

Λίγο πριν μιλήσει για τις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου η Μέγκι πόζαρε γυμνή

Μας 'έκοψε" την ανάσα η πρώην παίκτρια του GNTM καθώς πόζαρε γυμνή στο Instagram και έφερε χαμό. Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες που ανέβασε στα social media και οποίες "έριξαν" την πλατφόρμα.

Χωρίς μπλούζα και μόνο με τον τζιν της είδαμε την Μέγκι Ντρίο, να ποζάρει και να μοιράζει εγκεφαλικά στους χρήστες του διαδικτύου. Η ίδια ανέβασε μερικές φωτογραφίες της από κάποια φωτογράφιση που έκανε και έφερε χαμό.

Σε αυτές την βλέπουμε να είναι με το τζίν της και χωρίς την μπλούζα της, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα βαμμένη. Κρύβει φυσικά τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της, ενώ σε άλλες μας δείχνει την καλλίγραμμη πλάτη της. Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν.