Ευριδίκη Βαλαβάνη: Πρώην παίκτης του Survivor την τρολάρει στα social media! Τι συνέβη

Τρελό γέλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευριδίκη Βαλαβάνη: Πρώην παίκτης του Survivor την τρολάρει στα social media! Τι συνέβη

Πρώην παίκτης του Survivor την τρολάρει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα social media! Τι συνέβη; Τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής επιτέλους άνοιξαν τις πόρτες τους, την Δευτέρα 4 Μαΐου και σχεδόν όλοι μας τρέξαμε να κλείσουμε ραντεβού.

Τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής επιτέλους άνοιξαν τις πόρτες τους, την Δευτέρα 4 Μαΐου και σχεδόν όλοι τρέξαμε να φροντίσουμε τους εαυτούς μας. Η καραντίνα τέλειωσε και οι περισσότεροι είχαν ανάγκη από κούρεμα ή μανικιούρ.

Άντρες και γυναίκες, πήγαν επιτέλους να φτιάξουν τα μαλλιά τους και να δείξουν άλλοι άνθρωποι, αφού άφησαν πίσω τους το look της καραντίνας.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, διαθέτει μακριά μαλλιά είχε ανάγκη και αυτός από ένα καλό κούρεμα, μετά από 45 μέρες εγκλεισμού στο σπίτι. Έτσι, αφού έκλεισε ραντεβού επιτέλους κουρεύτηκε. Μάλιστα, όπως σημείωσε στα Instagram Stories του κατάφερε να πάει πριν τις γυναίκες φίλες του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σόφη Πασχάλη.

Δείτε την ανάρτηση του:

 Survivor Κώστας Κοκκινάκης

Να σημειώσουμε πως, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος κόντεψαν να τσακωθούν σε βίντεο στο Youtube και ο λόγος θα σας σοκάρει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν το τρολάρισμα του πρώην παίκτη του Survivor προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Τι συνέβη και έκανε δημόσια έκκληση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η δημοσιογράφος προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με μια ανάρτηση της την οποία έκανε πριν από μερικές ώρες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι καθημερινή χρήστης των social media, ειδικά αυτή την περίοδο όπου βρισκόμαστε εν μέσω καραντίνας και όπως όλοι μας παραμένει κλεισμένη μέσα στο σπίτι της ακολουθώντας όλες τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την προστασία της υγείας μας.

Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται μέσα από αναρτήσεις της στιγμές από την καθημερινότητα της στο σπίτι με τον σύντροφο της, αλλά και στιγμές από την εκπομπή που συμμετέχει «Καλύτερα δεν γίνεται», η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Χθες, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια διαφορετική ανάρτηση η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Συγκεκριμένα, έκανε έκκληση όποιος μπορεί να βοηθήσει ένα παιδάκι που μας έχει όλους ανάγκη...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκκληση Instagram