Όλα τα λεφτά η κουζίνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου - Δείτε την

Εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλα τα λεφτά η κουζίνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου - Δείτε την

Όλα τα λεφτά η κουζίνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Εντυπωσιακή και μεγάλη και θα πάθετε πλάκα μόλις την δείτε. Η παρουσιάστρια μπήκε εκεί να μαγειρέψει και όλοι χαζέψαμε τον χώρο της.

Το ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μαζί τώρα που βρισκόμαστε όλοι σε αυτοπεριορισμό λόγω της καραντίνας για την πανδημία του κορωνοϊού. Μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί μας δείχνει πως περνάει τις ημέρες του μέσα στο σπίτι.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δεν γίνεται», περνάει τον περισσότερο χρόνο του αυτοπεριορισμού της στην κουζίνα, αλλά καθώς μαγειρεύει πάρα πολύ συχνά, αρκετά νόστιμα φαγητά.

Η ίδια στο νέο της βίντεο στο κανάλι της youtube ανέβασε την κουζίνα της που πλάθει κουλουράκια και πραγματικά είναι άκρως εντυπωσιακή.

Όλα τα λεφτά ωστόσο και το σαλόνι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από το σπίτι της, όπου είναι σε αυτοπεριορισμό εδώ και μια εβδομάδα, μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η δημοσιογράφος πόζαρε στον καναπέ της και είδαμε την εντυπωσιακή διακόσμηση. Οι κουρτίνες ωστόσο, ήταν εκείνες που μας τράβηξαν την προσοχή, αφού είναι σε ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την δημοσιογράφο του Πρωινού, Νάνσυ Παραδεισανού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα ξεσπιτωθούν λόγω ανακαίνισης. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να χτίσει από την αρχή το σπιτικό του.