Άντζελα Δημητρίου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Άβαφη και με πιτζάμες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άντζελα Δημητρίου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Άντζελα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει σε πολύ γκράντε εμφανίσεις, ωστόσο εμείς σας βρήκαμε μία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μπορείτε να δείτε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σίγουρα είναι πάντα στο μυαλό μας με αυτές τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, τα εκπληκτικά φορέματά της και το μακιγιάζ της, ωστόσο όπως έδειξε η ίδια, δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί στα social media εντελώς άβαφη.

Η Άντζελα Δημητρίου, φροντίζει να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι και αυτό γιατί θέλει να προστατευθεί αλλά και να προστατεύσει τους γύρω της από τον κορωνοϊό, και έτσι χθες βράδυ αποφάσισε να πει στους διαδικτυακούς της φίλους την πιο γλυκιά καληνύχτα με μία όμορφη φωτογραφία και ένα υπέροχο μήνυμα.

Έβαλε λοιπόν τις πιτζάμες της, έβγαλε το μακιγιάζ της και πόζαρε στο φακό για να καληνυχτίσει τον κόσμο του Instagram, με ένα ξεχωριστό και πιο ποιητικό μήνυμα, ενώ τις προάλλες μας εντυπωσίασε με τη φωτογραφία που ανέβασε από το 1993.

Έτσι είναι η Άντζελα Δημητρίου χωρίς ίχνος μακιγιάζ

«Μια όμορφη καληνύχτα... από καρδιάς !!!"Η πόλη νύσταξε και ονειρεύεται...άδειοι οι δρόμοι και ένα αστέρι ότι ζητήσεις θα σου το φέρει"» έγραψε η τραγουδίστρια, κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Χωρίς μακιγιάζ είχε ποζάρει και πριν από λίγο καιρό η Άντζελα Δημητρίου

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά, η Άντζελα Δημητρίου μένει στο σπίτι μαζί με την κόρη της Όλγα και τον γαμπρό της, ωστόσο έχει ακόμα μία πολύ όμορφη παρέα για να της κρατάει συντροφιά.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ όμορφο βίντεο μαζί με τα σκυλάκια της, μέσα από το οποίο φαίνεται να περνάει υπέροχα μαζί τους παίζοντας παιχνίδια για να περάσει η ώρα.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια μέσα από τη λεζάντα του βίντεο, δεν μπορεί να νιώσει μοναξιά όταν έχει μαζί της αυτή την τόσο όμορφη παρέα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Άντζελα Δημητρίου: