«Κόκαλο» η Βασίλισσα Ελισάβετ με το μίνι της Μέγκαν Μαρκλ - Αυτό σίγουρα «σπάει» το πρωτόκολλο

Η αποκαλυπτική της εμφάνιση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κόκαλο» η Βασίλισσα Ελισάβετ με το μίνι της Μέγκαν Μαρκλ - Αυτό σίγουρα «σπάει» το πρωτόκολλο

Μόλις είδε η Βασίλισσα Ελισάβετ το μίνι σορτσάκι που επέλεξε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να κοιμίσει τον γιο της, τότε έμεινε κανονικά «κόκαλο» μιας και μία εμφάνιση σαν αυτή, σίγουρα «σπάει» το πρωτόκολλο και δεν είναι επιτρεπτή για την βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ ωστόσο δεν έχει πλέον αυτή την πίεση στους ώμους της, μιας και εκείνη μαζί με τον αγαπημένο της Χάρι αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το παλάτι και να ξεκινήσουν μία νέα ζωή στο Λος Άνζτελες, μεγαλώνοντας ευτυχισμένοι στον μικρό τους Άρτσι.

Ο Άρτσι είχε χθες τα γενέθλιά του και έτσι η ευτυχισμένη μανούλα θέλησε να μοιραστεί μερικές πολύ τρυφερές στιγμές με τον γιο της, διαβάζοντάς του ένα παραμύθι για να κοιμηθεί.

Αυτό ήταν το μίνι που έβαλε η Μέγκαν Μαρκλ και άφησε «κόκαλο» την Ελισάβετ

Ωστόσο η εμφάνιση που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ ήταν αρκετή για να συζητηθεί μιας και η άλλοτε Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να φορέσει ένα τζιν πουκάμισο το οποίο συνδύασε με ένα λευκό σορτσάκι.

Μία φαινομενικά απλή εμφάνιση έγινε viral στα social media μιας και ποτέ ξανά δεν είχαμε δει τη Μέγκαν Μαρκλ να φοράει κάτι τόσο αποκαλυπτικό, όσο καιρό ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού το πρωτόκολλο θα το απαγόρευε.

Σύμφωνα με το yahoo style το τζιν πουκάμισο είναι δημιουργία του J.Crew και κοστίζει 72 ευρώ, ενώ ο σχεδιαστής, υπέβαλε αίτηση χρεοκοπίας εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού.

H Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να διαβάσει στον Άρτσι το βιβλίο Duck Rabbit! της Amy Krouse Rosenthal.

Η Μέγκαν Μαρκλ ανέβασε, μάλιστα, φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram, μέσα από τα οποία εύχεται χρόνια πολλά στον γιο της. Στις αναρτήσεις ξεχωρίζει το απλό ντύσιμο, τζιν πουκάμισο και μίνι σορτσάκι, προβάλλοντας ένα πιο προσιτό προφίλ.