Είδηση "βόμβα" για το Masterchef - Mόλις έγινε γνωστό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είδηση

Μια είδηση "βόμβα" για το Masterchef, μόλις έγινε γνωστή. Τώρα που βγήκαμε από την καραντίνα και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν ξανά, πότε θα γίνει τελικά ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία;

Βγήκαμε από την καραντίνα και σταδιακά αφήνουμε πίσω μας τον κορωνοϊο. Σιγά σιγά, λοιπόν, εκπομπές και σειρές επιστρέφουν στα γυρίσματα και ετοιμάζονται να τις δούμε ξανά στις οθόνες μας. Πότε θα γνωρίζουμε όμως τι θα γίνει και το με MasterChef και τον μεγάλο τελικό;

Ποια η είδηση που έγινε γνωστή για το MasterChef

Όπως ανέφερε η εκπομπή Happy Day, στο MasterChef απομένει μόνο το γύρισμα του τελικού, το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή στα μέσα Ιουνίου, ενώ η προβολή του θα γίνει στα τέλη του ίδιου μήνα.

Όσον αφορά στο Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το κανάλι έχει σκεφτεί μια φόρμουλα για το πώς θα μπορούσε να γίνει το γύρισμα. Αν ο παρουσιαστής και η ομάδα του δουν ότι αλλοιώνεται πάρα πολύ το κόνσεπτ, δεν θα γίνουν γυρίσματα. Και θα γίνουν 1-2 εκπομπές για να κλείσει η σεζόν. Άλλωστε για την επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου, σας είχαμε γράψει και εμείς εδώ με περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχετικά με το Big Brother, έχει εγκαταλειφθεί από καιρό το ενδεχόμενο να το δούμε αυτή την σεζόν. Το καλό σενάριο είναι πλέον να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις τηλεοπτικές εξελίξεις που θα δούμε να συμβαίνουν στα κανάλια τώρα που επιστρέφουν στο κανονικό τους πρόγραμμα. Περιμένουμε την συνέχεια των εξελίξεων για το πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό.