Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Νέες φωτογραφίες από το σπίτι της με τον Φώτη Μπερνάντο

«Μείναμε» μόλις το είδαμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Νέες φωτογραφίες από το σπίτι της με τον Φώτη Μπερνάντο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανεβάζει διαρκώς νέες φωτογραφίες από το σπίτι στο οποίο μένει μαζί με τον αγαπημένο της Φώτη Μπερνάντο και τα παιδιά τους.

Η πανέμορφη ηθοποιός πέρασε όλη την καραντίνα στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και όπως φάνηκε από τις δημοσιεύσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έβρισε διαρκώς κάτι να κάνει στο σπίτι ώστε να μη βαρεθεί ούτε λεπτό.

Το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τις κόρες τους, Λυδία και Ηλέκτρα φροντίζουν να περνούν όσο πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο τους και όπως όλα δείχνουν, απολαμβάνουν το υπέροχο σπίτι στο οποίο μένουν και το οποίο φυσικά έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες των κοριτσιών.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που είναι πραγματικά full in love με τον Φώτη Μπερνάντο, έχει μοιραστεί στα social media πολλές φωτογραφίες από το εσωτερικού του σπιτιού της, και εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές για να δείτε κι εσείς πώς είναι, ενώ χθες μοιράστηκε και το παιδικό δωμάτιο.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το σπίτι της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλοου αποκάλυψε πως έχασε 7 κιλά λίπους

«Ένιωθα βαριά. Αυτή την περίοδο πήρα μια απόφαση για τον εαυτό μου, ότι θέλω να νιώσω πιο ελαφριά. Κουράστηκα όταν χορεύω στο θέατρο να νιώθω τα πόδια μου βαριά, ή να μην μπορεί να με σηκώσει ο παρτενέρ μου εύκολα. Θέλω το καλοκαίρι να βάλω σορτσάκι, να βάλω μαγιό και να μην πετάει η κοιλίτσα μου και τα πόδια μου να είναι πιο λεπτά.

Για μένα μιλάω. Για να μην παρεξηγηθώ, και πέρυσι φορούσα σορτσάκι και πρόπερσι που ήμουν έγκυος, αλλά εγώ για τη δική μου αισθητική, για τον εαυτό μου ήθελα να είμαι πιο ελαφριά. Έχει υπάρξει περίοδος της ζωής μου, που μου άρεσε όπως ήμουν κι όλα cool. Γενικά το περνάω αυτό με το σώμα μου. Είναι πάρα πολύ προσωπικό θέμα το πώς θες να μοιάζεις. Δεν αφορά κανέναν.

Εγώ την πήρα αυτήν την απόφαση καθαρά για τον εαυτό μου, για λόγους πρακτικούς, δουλειάς. Και γιατί επιτέλους μετά από τέσσερα χρόνια εγκυμοσύνες και λοχίες, θέλω να νιώσω πιο αδύνατη. Έχασα επτά κιλά λίπος. Ξεφορτώθηκα, όχι έχασα» εξήγησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.