Νίκος Μουτσινάς: «Έφαγε» άκυρο από παρουσιάστρια του ALPHA - Αποκάλυψη «βόμβα»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: «Έφαγε» άκυρο από παρουσιάστρια του ALPHA - Αποκάλυψη «βόμβα»

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έγινε στον αέρα εκπομπής του ALPHA Κύπρου από αγαπημένη παρουσιάστρια. Έκανε γνωστό πως από την ίδια «έφαγε» άκυρο ο Νίκος Μουτσινάς, όταν της ζητήθηκε να βρεθεί καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι».

Η παρουσιάστρια είχε κανονίσει να βρεθεί στην εκπομπή του για μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, ωστόσο δεν την είδαμε ποτέ στον αέρα του ΣΚΑΙ. Τι έγινε ωστόσο και τελικά δεν την είδαμε ποτέ;

Ο λόγος για τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, την οικοδέσποινα της μεσημεριανής ζώνης του Alpha Κύπρου που όλοι την έχουν συγκρίνει με την Ελένη Μενεγάκη, αφού αντίστοιχα στην χώρα της, έχει δει τεράστια επιτυχία.

Η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή της «Με αγάπη, Χριστιάνα» πως θα εμφανιζόταν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στις 13 Μαρτίου, ωστόσο, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν συνέβη ποτέ.

Να σημειώσουμε πως οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού είχαν συνεργαστεί περίπου πριν δεκατρία χρόνια, όταν βρέθηκαν στον πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» του MEGA.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως ρίχνει αυλαία το Καλό Μεσημεράκι και την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ποια είναι η Χριστιάνα Αριστετέλους η παρουσιάστρια του ALPHA από την οποία «έφαγε» άκυρο ο Νίκος Μουτσινάς;

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια από την Κύπρο. παρουσιάστρια. Γεννήθηκε το 1983 στις 24 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο. Το 2001 συμμετείχε στο Miss World της χρονιάς. Το 2005 την είδαμε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA Ελλάδος "Όμορφος Κόσμος το πρωί". Το 2006 μετακόμισε στο κυπριακό Mega και παρουσίασε το 2008 ως το 2016 την εκπομπή "Για Σένα" όπου αρχικά σημείωνε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πιο μετά όμως η εκπομπή γίνεται ψυχαγωγική και τα νούμερα ανεβαίνουν σημαντικά για την Χριστιάνα.

Η εκπομπή βραβεύτηκε ως Αγαπημένη Εκπομπή Της Κύπρου. Το 2016 η Χριστιάνα φεύγει από τον MEGA και πηγαίνει στον Alpha Κύπρου όπου παρουσιάζει μέχρι σήμερα το "Με Αγάπη Χριστιάνα" που επίσης σημειώνει καλά νούμερα τηλεθέασης. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Εφραίμ και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη την Μελίνα και έναν γιο.