Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz - Αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα μετά από δυο χρόνια

Είδηση - σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρισμός

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz, καθώς αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα μετά από δυο χρόνια και αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους πριν από μερικές ημέρες. Οι δυο τους ήταν αχώριστες και κανείς δεν φανταζόταν αυτή την εξέλιξη.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Cara Delevingne και η Ashley Benson εν μέσω καραντίνας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η Cara Delevingne και η Ashley Benson χώρισαν στις αρχές του προηγούμενου μήνα, με αποτέλεσμα να περνούν την καραντίνα χώρια. Η Delevingne μάλιστα περνά χρόνο με τις φίλες της, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών της Margaret και Rainey Qualley, και της Kaia Gerber.

Πως ήρθε ο χωρισμός μεταξύ Cara Delevingne και η Ashley Benson

"Η Cara και η Ashley είχαν πάντα τα πάνω και τα κάτω τους αλλά τώρα τελείωσε", είπε πηγή από το στενό φιλικό τους περιβάλλον. "Η σχέση τους έκανε τον κύκλο της". Καμία από τις δύο, ωστόσο, δεν έχει απαντήσει στις φήμες περί χωρισμού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους φήμες έχουν κυκλοφορήσει για το ζευγάρι. Πέρυσι το Δεκέμβριο, ένα μυστήριο tweet δημοσιεύθηκε από το λογαριασμό της Cara στο Twitter, το οποίο έγραφε "Εγώ και η Ashley χωρίσαμε". Πολύ γρήγορα το tweet διαγράφηκε όμως.

H Delevingne και η Benson είναι μαζί τουλάχιστον από το 2018, τη χρονιά δηλαδή που ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να φιλιούνται στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Το διάσημο topmodel και η γνωστή ηθοποιός γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2018 στα γυρίσματα της ταινίας «Her Smell» και από πότε μέχρι πριν περίπου ένα μήνα, όπως αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό People, ήταν αχώριστες.

Ωστόσο ένα ακόμη ζευγάρι αποφάσισε να τα διαλύσει όλα και να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 7 χρόνια γάμου και τρια παιδιά.