Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz - Τα διέλυσαν όλα μετά από 7 χρόνια γάμου

Η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρισμός

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz. Τα διέλυσαν όλα μετά από 7 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους και μια κόρη επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έγινε μέσα από τα social media.

Το ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους και μια κόρη επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και η ανακοίνωση έσκασε σαν "βόμβα"¨στα social media. Ο λόγος για την Kristin Cavallari και τον Jay Cutler

«Με μεγάλη λύπη, μετά από δέκα χρόνια αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο. Δεν έχουμε τίποτα παραπάνω από αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτά τα χρόνια που μοιραστήκαμε, για τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε και για τα παιδιά μας που είμαστε τόσο περήφανοι για αυτά.

Απλά είναι μια κατάσταση για δύο ανθρώπους που θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωριστά», έγραψε εκείνη στην ανάρτηση που έκανε. Δείτε και μια ηθοποιό που χώρισε και τώρα είναι έγκυος

Δείτε την ανάρτηση:

Χωρισμός 'βόμβα' showbiz

Και ένα άλλο ζευγάρι χώρισε μετά από λίγους μήνες σχέσης

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz για ένα αγαπημένο ζευγάρι, που τράβηξε διαφορετικούς δρόμους λίγους μόνο μήνες μετά την ανακοίνωση της σχέσης τους και τις πρώτες κοινές φωτογραφίες.

Ο λόγος για την Lana Del Rey και τον σύντροφο της Sean “Sticks” Larkin. Η τραγουδίστρια αν και σημειώνει τεράστια επιτυχία κρατάει χαμηλό προφίλ τόσο για την ζωή της γενικά, όσο και για τις σχέσεις της. Η ίδια απασχολεί μόνο με την μουσική της και δεν συζητάει για τους ανθρώπους που έχει δίπλα της.

Οι πρώτες φήμες για την σχέση τους ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2019 που οι φωτογράφοι τους είχαν πετύχει σε τρυφερές αλλά και χαλαρές στιγμές και το ζευγάρι φαινόταν ευτυχισμένο και πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η σχέση της Lana Del Rey επιβεβαιώθηκε ωστόσο τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν εκείνη πήρε ανοιχτά θέση για το συγκεκριμένο θέμα με νια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η τραγουδίστρια είχε επιβεβαιώσει τότε την σχέση της με τον Sean “Sticks” που είναι αστυνομικός.