Big Brother: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Τότε κάνει πρεμιέρα

Ευχάριστα νέα για το ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Τότε κάνει πρεμιέρα

Μπορεί η πρεμιέρα του Big Brother να αναβλήθηκε προσωρινά, ωστόσο πλέον έχει ξεκινήσει και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα του δημοφιλούς ριάλιτι, το οποίο θα έρθει σε λίγο καιρό στο ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη.

Το ριάλιτι αναμενόταν να ξεκινήσει τη βδομάδα που ο κορωνοϊός «σάρωσε» τη χώρα με αποτέλεσμα να «παγώσει» προσωρινά μιας και ξεκίνησε η καραντίνα.

Έκτοτε, καμία νέα ανακοίνωση του ΣΚΑΪ δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ όπως γνωρίζουμε, ήταν όλα έτοιμα για την πρεμιέρα.

Big Brother πρεμιέρα

Ωστόσο όπως μετέδωσε σήμερα με σχετικό ρεπορτάζ η εκπομπή Happy Day, το πλάνο «Big Brother» έχει μπει ξανά σε λειτουργία στον ΣΚΑΪ και έτσι σε λίγο καιρό, αν όλα πάνε καλά θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα την πρεμιέρα του πολυσυζητημένου ριάλιτι, παρουσιαστής του οποίου θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μετέδωσε το Happy Day, το Big Brother θα κάνει πρεμιέρα με τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο, ενώ όλοι οι τηλεθεατές, περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την επιστροφή του πιο δημοφιλούς ριάλιτι που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση, ενώ από το ίδιο ρεπορτάζ μάθαμε και τι πρόκειται να γίνει με τον τελικό του MasterChef.

Η ανακοίνωση που είχε κάνει ο ΣΚΑΪ για την αναβολή της πρεμιέρας του Big Brother

«Ο ΣΚΑΪ έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων αναβάλει προσωρινά την πρεμιέρα του Big Brother.Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα είναι η υγεία όλων.Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά πάντα με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η πρεμιέρα του Big Brother μετατίθεται για λίγο.Σεβόμενοι το τηλεοπτικό κοινό, τηρώντας όμως όλους τους κανόνες, θα επανέρθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση».