Ελένη Χατζίδου: Έκανε τη «Μανταρινάκη» από το Κωνσταντίνου και Ελένης και έπεσε το TikTok

Βίντεο έπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου: Έκανε τη «Μανταρινάκη» από το Κωνσταντίνου και Ελένης και έπεσε το TikTok

Η Ελένη Χατζίδου έκανε κατάφερε για ακόμα μία φορά να κλέψει τις εντυπώσεις με ένα τρομερό βίντεο που ανέβασε στο TikTok το οποίο «έπεσε» κανονικά, μιας και η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει την «Μανταρινάκη» από την επιτυχημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια περνάει το χρόνο της όσο πιο δημιουργικά γίνεται στο σπίτι μαζί με την κόρη της και τον Ετεοκλή Παύλου και φυσικά δε χάνει την απόλυτη τάση του καιρού που δεν είναι άλλη από το TikTok.

Με τη σειρά της και η Ελένη Χατζίδου αποφάσισε να γυρίσει μερικά απολαυστικά χιουμοριστικά βίντεο, με ένα από αυτά να ξεχωρίζει πραγματικά. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια υποδύθηκε την πιο "τρελή" σκηνή από το Κωνσταντίνου και Ελένης με τη Ματίνα Μανταρινάκη να ζητάει από τον Νικόλα να να πάνε για ένα μάγκα που κανείς δεν θα τον ξεχάσει.

Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε στο TikTok η Ελένη Χατζίδου

Η συγκεκριμένη σκηνή είναι από τις πιο γνωστές της σειράς και η τραγουδίστρια την αντέγραψε με τον καλύτερο τρόπο σε ένα πραγματικά επικό βίντεο που μάζεψε άπειρες προβολές αλλά και likes, ενώ όταν δεν βγάζει βίντεο για το Tik Tok κάνει γυμναστική στην ταράτσα.

Βίντεο κυκλοφόρησε και από τη στιγμή που η Ελένη Χατζίδου κάνει το τεστ για τον ιό

Μετά το δεύτερο live του J2us, η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου αλλά και όλους τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού, έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε την καρέ καρέ διαδικασία, ενώ αποκάλυψε και το αποτέλεσμα.

Η Ελένη Χατζίδου, προσέχει καθημερινά την υγεία της, μαζί με τον σύζυγο της, αφού στο σπίτι έχουν και την κορούλα τους, την οποία θέλουν να προστατεύσουν. Καθ' όλη την διάρκεια της καραντίνας, τηρούσαν όλες τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Ενώ και τώρα που τα μέτρα σιγά σιγά σταματούν, αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μπορεί το J2us να είχε «παγώσει» λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο τα γυρίσματα ξεκίνησαν και πάλι. Ωστόσο, τα μέτρα είναι αυστηρά και κάθε φορά όλοι οι παίκτες κάνουν εξετάσεις, για να προστατευθούν όλοι και να μην έχουν κάποιο κρούσμα.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο όπου καρέ καρέ έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό.