Ελένη Χατζίδου: Ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της με τον Ετεοκλή και δεν φαντάζεστε τι γυμναστική έκανε

Απίστευτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου: Ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της με τον Ετεοκλή και δεν φαντάζεστε τι γυμναστική έκανε

Τον καλό καιρό εκμεταλλεύτηκε η Ελένη Χατζίδου και με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου, ανέβηκαν στην ταράτσα του σπιτιού τους και ξεκίνησαν την γυμναστική. Μάλιστα, δεν φαντάζεστε το όργανο που χρησιμοποίησαν. Την αποκάλυψη έκανε η τραγουδίστρια.

Η Ελένη Χατζίδου είναι καθημερινή χρήστης των social media και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες της, από τις ασκήσεις που κάνει.

Ο Ετεοκλής Παύλου, σαν γυμναστής που είναι, την έχει βάλει σε σειρά και κάνουν καθημερινή γυμναστική μαζί. Όποτε έχει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις κάνει συνήθως ποδήλατο στο σπίτι, ενώ όταν μπορούν και έχουν χρόνο, παίρνουν τα ποδήλατα και κάνουν βόλτες στην γειτονιά. Μάλιστα, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Χατζίδου, αποκάλυψε σε μια ανάρτηση της, πως εν μέσω καραντίνας δεν την άφηνε να φάει ούτε μαύρη σοκολάτα.

Σήμερα το μεσημέρι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο ήταν στην ταράτσα του σπιτιού τους και έκανε ασκήσεις με το λάστιχο.

Η Ελένη Χατζίδου εκτός από γυμναστική στην ταράτσα του σπιτιού της, δείτε και την γυμναστική που κάνει μέσα

Στο σπίτι της η Ελένη Χατζίδου έχει ένα όργανο γυμναστική το οποίο όπως φαίνεται λατρεύει, αφού με αυτό γυμνάζεται καθημερινά, όπως έχουμε δει και από άλλες αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια κάνει καθημερινά ποδήλατο στο σπίτι, όταν δεν μπορεί να βγει έξω και να το απολαύσει στο δρόμο. Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο της.

Ελένη Χατζίδου γυμναστική

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου, όποτε βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις στο σπίτι, παίρνει στο ποδήλατο της και ξεκινάει τις βόλτες της στην γειτονιά για να γυμναστεί, αλλά και να ξεσκάσει και λίγο λόγω της καραντίνας.