Η εμμονή της Τατιάνας Στεφανίδου - Αυτό είναι το αντικείμενο που έχει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού της

Το λατρεύει και το έχει στολίσει παντού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η εμμονή της Τατιάνας Στεφανίδου - Αυτό είναι το αντικείμενο που έχει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού της

Με αυτό το αντικείμενο η Τατιάνα Στεφανίδου, έχει εμμονή και στο σπίτι της το έχει διακοσμήσει σε κάθε δωμάτιο. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει αναρτήσει στο Instagram της με φωτογραφίες από το εσωτερικό της οικίας της.

Η παρουσιάστρια πέρασε την ημέρα της καραντίνας της λόγω κορωνοϊού μαζί με την οικογένεια της. Όλο αυτό το διάστημα των δυο μηνών είχε στο πλευρό της το σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο, την κόρη της, και το γιο της. Και στους τρεις έχει απεριόριστη αδυναμία. Βέβαια, απείχε όπως είδαμε δει από τα social media. Αφού, δεν έκανε αναρτήσεις στο λογαριασμό της.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, επέστρεψε και πάλι με μια πολύ όμορφη και άκρως ανοιξιάτικη ανάρτηση, την οποία έκανε μέσα από το σπίτι της. Μπορεί η καραντίνα να έχει τελειώσει, ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει να μένει στο σπίτι της, έχοντας περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαζί σου» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από το σπίτι όπου απαθανάτισε μια γλάστρα που έχει στο σπίτι της.

Τατιάνα Στεφανίδου εμμονή λουλούδια στο σπίτι

Σε αυτό το αντικείμενο έχει εμμονή η Τατιάνα Στεφανίδου και το έχει σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι της

Η Τατιάνα Στεφανίδου όπως φαίνεται έχει εμμονή με τα λουλούδια και τις γλάστρες, αφού έχει από μια σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού της. Αυτό μάλιστα το γεγονός μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλες αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει στο λογαριασμό της.

Να πούμε πως τα λουλούδια και γενικά τα φυτά στο σπίτι, δίνουν μια άλλη πνοή στο χώρο σας, πιο καθαρή και πιο όμορφη και εντυπωσιακή.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πρώτη φορά βλέπουμε την Τατιάνα Στεφανίδου να ανεβάζει τόσο τρυφερό βίντεο! Ετοιμαστείτε γιατί θα λιώσετε με το στιγμιότυπο. Αντέχεται τόσο γλύκα; Δείτε και πείτε μας.