Ο Μάνος Παπαγιάννης προκάλεσε οργή στο Instagram: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Τι συνέβη;

Ο Μάνος Παπαγιάννης προκάλεσε οργή στο Instagram: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Ο Μάνος Παπαγιάννης προκάλεσε οργή στο Instagram, με πολλά από τα σχόλια να λένε «θα έπρεπε να ντρέπεσαι». Τι συνέβη και για ποιο λόγο ξέσπασαν οι διαδικτυακοί του φίλοι κατά του ηθοποιού με αυτά που ανέβασε;

Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο Instagram ένα βίντεο του Μάνου Παπαγιάννη, ο οποίος παίζει με το φίλτρο gay meter, γεγονός που δεν άρεσε στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ανάρτηση του Μάνου Παπαγιάννη που προκάλεσε οργή

Ο Μάνος Παπαγιάννης ο οποίος κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε διάφορες φάρσες και αναρτήσεις στα social media αυτή τη φορά χρησιμοποίησε ένα φίλτρο που λέγεται gay meter και μετρά πόσο τοις εκατό ομοφυλόφιλο είναι το πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά στην κάμερα.

Το αποτέλεσμα για τον Μάνο Παπαγιάννη ήταν 93% και ο ηθοποιός τρόλαρε το αποτέλεσμα προκαλώντας οργή και ποικίλα σχόλια στο Instagram.

Ο Μάνος Παπαγιάνννης συνόδευσε το βίντεο με τα hashtags #funny #funnyvideo #funnyvideos , θέλοντας προφανώς να προλάβει τις αντιδράσεις που γνώριζε ότι θα προκληθούν, ωστόσο οι followers του δεν το βρήκαν καθόλου αστείο.

«Τραγικός! - Ποσό τοις εκατό ομοφοβικό θεωρείς ότι είναι αυτό;», έγραφε ένα από τα σχόλια κάτω από την ανάρηση του Μάνου Παπαγιάννη.

Ωστόσο, δεκάδες ήταν και τα σχόλια που εξέλαβαν ως χιουμοριστικό το video και τον στήριξαν λέγοντας πως ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να θίξει κάποια πλευρά. Πρόσφατα ωστόσο η κόρη του ηθοποιού είχε γενέθλια και τα γιόρτασαν μέσα στο σπίτι.

Δείτε την ανάρτηση του και τα σχόλια που δέχτηκε:

Μάνος Παπαγιάννης Instafram