Στέλιος Χανταμπάκης: "Αν μου γίνει πρόταση να πάω Survivor με παρουσιαστή το Ντάνο θα..."

Χαμός με τα σχόλιά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στέλιος Χανταμπάκης:

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τι θα κάνει σε περίπτωση που του γίνει κάποια στιγμή πρόταση να συμμετέχει στο Survivor All Stars με παρουσιαστή τον Ντάνο, με τον ίδιο να απαντάει με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες φιγούρες της πρώτης σεζόν του Survivor στο ΣΚΑΪ και όχι άδικα, αφού οι κόντρες του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έμειναν στην ιστορία. Λίγο καιρό αργότερα, ο Στέλιος Χανταμπάκης έλαβε μέρος και στο Nomads στο οποίο αναδείχθηκε νικητής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Στέλιος Χανταμπάκης αναφέρθηκε σε αυτή την εμπειρία του από τα δύο ριάλιτι, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν σίγουρος για το αν τελικά ήθελε να πάει ωστόσο σίγουρα τα χρήματα έπαιξαν μεγάλο ρόλο.

Παράλληλα απάντησε για το αν θα πήγαινε ξανά στο Survivor και στη νέα εκδοχή του που συζητιέται να γίνει με τους καλύτερους παίκτες, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα και τα μέτρα ασφαλείας, ενώ προς το παρόν ο ίδιος και η Όλγα Πηλιάκη περνάνε μαγικά στο σπίτι τους.

Η απάντηση του Στέλιου Χανταμπάκη για το αν θα πήγαινε στο Survivor με παρουσιαστή τον Ντάνο

«Πέρασα μία δύσκολη σεζόν μετά τα παιχνίδια και γι' αυτό δεν ήθελα να κάνω τίποτα στην τηλεόραση. Το ριάλιτι έχει και τις παγίδες του. Δεν ήμουν σίγουρος όταν αποφάσισα να το κάνω αλλά ήταν λίγο τα χρήματα, λίγο η οικογένειά μου και ξέρεις βρέθηκε κάπως στη μέση» είπε αρχικά μιλώντας για το Survivor και το Nomads.

Όσο για το αν θα πήγαινε στο Survivor με παρουσιαστή τον Ντάνο, ο Στέλιος Χανταμπάκης με απόλυτη ειλικρίνεια και χιούμορ απάντησε: «Αν ποτέ μου γίνει πρόταση με παρουσιαστή τον Ντάνο και πάρω πάρα πολλά χρήματα, τότε θα το σκεφτώ».