Σε νέο σπίτι Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος - Όλες οι λεπτομέρειες

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε νέο σπίτι Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος - Όλες οι λεπτομέρειες

Σαν "βόμβα" έσκασε μία αποκάλυψη που έγινε για το νέο σπίτι στο οποίο ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν η Φαίη Σκορδά με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, και εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από το σχόλιο που έκανε on air η παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από ένα σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά, μάλλον ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Αφορμή στάθηκε μία πρόβλεψη που έκανε η Λίτσα Πατέρα ενώ έλεγε τι θα συμβεί με το ζώδιο της Φαίης Σκορδά, η οποία νωρίτερα στην εκπομπή είχε ένα μικρό ατύχημα.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το νέο σπίτι με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Την ώρα που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα ζώδια και έκανε τις προβλέψεις της για τον Σκορπιό είπε ότι όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 18 Νοεμβρίου ετοιμάζονται για αλλαγή στέγης ή συγκατοίκησης. Τότε η παρουσιάστρια όλο νόημα είπε: «Α! Βλέπεις μετακόμιση ε;» Και φυσικά οι συνεργάτες που το κατάλαβαν δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, όπως θα δείτε και στο βίντεο. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει γενέθλια στις 19 Νοεμβρίου και είναι Σκορπιός.

Το ζευγάρι μπορεί μέχρι στιγμής να έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους, ωστόσο οι δυο τους σε όλες τις κοινές τους εμφανίσεις φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένοι και να περνούν πολύ όμορφες στιγμές, οπότε 4 χρόνια μετά το διαζύγιο της παρουσιάστριας από τον Γιώργο Λιάγκα, ήρθε η ώρα να προχωρήσει τη ζωή της και να πάει τη σχέση της στο επόμενο βήμα.

Ακόμα βέβαια δεν έχε επιβεβαιωθεί η είδηση πως η Φαίη Σκορδά θα συγκατοικήσει με τον Νίκο Ηλιόπουλο, ωστόσο όπως φάνηκε από το σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια, μάλλον το πράγμα πάει προς τα εκεί!