Πρωινό: Ατύχημα για τη Φαίη Σκορδά! Της έμεινε στο χέρι...

Αδιανόητο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Ατύχημα για τη Φαίη Σκορδά! Της έμεινε στο χέρι...

Ατύχημα για τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, δεν φαντάζεστε τι της έμεινε στο χέρι. Η παρουσιάστρια την ώρα που είχε τηλεφωνική σύνδεση με τις τηλεθεάτριες της, έκανε μια μικρή ζημιά και έτρεξαν αμέσως να την βοηθήσουν.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με μια τηλεθέατρια για να δώσει εντυπωσιακά δώρα, έκανε κατα λάθος κάτι πολύ αστείο.

Όταν η Φαίη Σκορδά έπιασε μια κούκλα βιτρίνας με ένα φόρεμα πάνω, της έμεινε στα χέρια η μισή και έπεσε η άλλη μισή στο πάτωμα.

Αμέσως, κάποιος από το συνεργείο της εκπομπής έτρεξε να την βοηθήσει και να σηκώσει την κούκλα.

Ατύχημα Πρωινό Φαίη Σκορδά

Γέλιο προκάλεσε και χθες η παρουσιάστρια που βγήκε στο πλατό με σαγιονάρες και άκουσε απίστευτα σχόλια από τους συνεργάτες της.

Λίγες μέρες πριν το ατύχημα της Φαίης Σκορδά είχαμε μια επιστροφή "βόμβα" στο Πρωινό

Μετά από πολλές μέρες που εργαζόταν από το σπίτι, είδαμε στο Πρωινό να έρχεται και πάλι ένας συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, με την επιστροφή του να σκάει σαν κανονική "βόμβα" στο πλατό της παρουσιάστριας, η οποία ενθουσιάστηκε.

Πολλές αλλαγές έγιναν στα ρόστερ των εκπομπών τον τελευταίο καιρό μιας και η καραντίνα ανάγκασε τους παρουσιαστές να έχουν στο πλευρό τους όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα και να κρατάνε αποστάσεις.

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν έγινε και στην εκπομπή «Πρωινό» στην οποία βλέπαμε τόσο καιρό στο πλατό μόνο την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον Άρη Καβατζίκη να κάνει τη σύνδεση από το σπίτι.

Ωστόσο σήμερα, ο καλός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά επέστρεψε στο πλατό και έφερε χαμόγελα τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στους υπόλοιπους συνεργάτες της, ενώ στο πλατό της εκπομπής του επέστρεψε και ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Είμαι καλύτερα, είμαι καλά», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

«Μαζεύτηκε η παρέα μας, ελπίζω να πάνε όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά και συνεχίστηκε η κανονική ροή της εκπομπής με πλούσια ρεπορτάζ όπως πάντα.

Άρης Καβατζίκης Πρωινό