Σίσσυ Χρηστίδου: Στον κήπο της έχει έναν καναπέ που μοιάζει με κρεβάτι - Είναι τεράστιος

Θα μείνετε «παγωτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Στον κήπο της έχει έναν καναπέ που μοιάζει με κρεβάτι - Είναι τεράστιος

Είναι τεράστιος ο κήπος στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου και σε αυτόν έχει και έναν τεράστιο καναπέ ο οποίο μοιάζει με... κρεβάτι. Με το που τον δείτε θα τον ερωτευτείτε, αφού είναι άκρως εντυπωσιακός και για ατελείωτες ώρες ύπνου και ηλιοθεραπείας το καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές στο σπίτι με τα δυο της παιδιά, που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Μπορεί το Σαββατοκύριακο της να είναι γεμάτο με δουλειές λόγω της εκπομπής, ωστόσο μέσα στην εβδομάδα έχει κενό να κάνει πράγματα που αγαπάει, ειδικά αυτές τις ημέρες που ακόμη δεν έχουν ανοίξει όλες οι επιχειρήσεις. Πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις της μας έχει δείξεις πως περνάει την ώρα της στο σπίτι.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες με μια ανάρτηση της, μας έδειξε τον απίστευτο και εντυπωσιακό κήπο του σπιτιού της που είναι τεράστιος. Μάλιστα, τον έχει διακοσμήσει και με έναν αδιανόητο καναπέ, ο οποίος μοιάζει με κρεβάτι.

Αυτός είναι ο καναπές κρεβάτι στον κήπο της Σίσσυς Χρηστίδου

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου με μια ανάρτηση της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έκανε γνωστό πως εδώ και ένα χρόνο κρατούσε «κρυφό»...

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από το σπίτι της στην Πεντέλη

Είδαμε το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στην Πεντέλη και μας... έπεσε το σαγόνι από τον κήπο της. Είναι τεράστιος και έχει και γκαζόν για να παίζουν τα παιδιά της.

Το σπίτι της είναι και το ησυχαστήριο της. Εκεί περνάει ήρεμες στιγμές με τα παιδιά της με το σκυλάκι που έχει υιοθετήσει, το οποίο το έχει σαν τρίτο παιδί της.

Το σπίτι της το έχει δείξει πολλές φορές και μέσα από το κανάλι της στο Youtube με τα vlogs που κάνει για τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυλή παρουσιάστριας Open

Παρουσιάστρια σπίτι

Σίσσυ Χρηστίδου κήπος

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι

Σε ένα από τα βίντεο έχουμε δει και τον κήπου του σπιτιού της, ο οποίος είναι τεράστιος. Έχει γκαζόν για να παίζουν τα παιδιά, μεγάλη βεράντα, αλλά πολλά λουλούδια.