MasterChef: Νέα «γκάφα» της παραγωγής - Αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Spoiler μεγατόνων!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Νέα «γκάφα» της παραγωγής - Αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμα μία «γκάφα» της παραγωγής του MasterChef, ήταν αρκετή για να μας αποκαλύψει ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ομαδική δοκιμασία που δεν έχουμε καν δει ακόμα. Παράλληλα μαθαίνουμε και ποια είναι η ομάδα που χάνει.

Η σκαλέτα των επεισοδίων έχει αλλάξει σημαντικά στο MasterChef, μιας και από εκεί που βλέπαμε 6 μέρες τη βδομάδα, πλέον βλέπουμε μόνο δύο και όλα αυτά καθώς έχουν σταματήσει τα γυρίσματα λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Ωστόσο η παραγωγή συνεχίζει να κάνει μόνη της spoiler για τον διαγωνισμό και να προδίδει τη συνέχεια, προβάλλοντας τους υποψήφιους προς αποχώρηση και την ομάδα που χάνει.

Το έκανε με την υποψηφιότητα της Κατερίνας και το έκανε και με την ομαδική δοκιμασία που θα δούμε τη Δευτέρα.

Μέσα από το trailer που δημοσιεύθηκε βλέπουμε στην ψηφοφορία, μια ομάδα που αποτελείται από τη Μαρία, τον Μπέλλο, τη Μάρλεν, τη Ντέμη και τον Τζον.

Μετά την γκάφα της παραγωγής του MasterChef σας έχουμε και την παίκτρια που αποχωρεί από το διαγωνισμό

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, «Ευτυχείτε», έχει κυκλοφορήσει ένα καυτό spoiler που αφορά τις δύο επόμενες αποχωρήσεις απόν τον διαγωνισμό.

Αυτές δεν είναι άλλες από τη Ντέμη και τη Μαριάννα, οι οποίες ήταν μάλιστα χθες υποψήφιες μαζί με την Κατερίνα και σχολίασαν από τη μεριά τους την συμπεριφορά και την αποχώρηση της συμπαίκτριάς τους.

Έτσι λοιπόν θα μπουμε στην τελική ευθεία του διαγωνισμού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίδραση της Μαριάννας και της Ντέμη για την παραμονή τους στο παινχίδι: