MasterChef: Αδιανόητο περιστατικό - Η γκάφα της παραγωγής που έδωσε spoiler

Πανικός με το τρέιλερ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αδιανόητο περιστατικό - Η γκάφα της παραγωγής που έδωσε spoiler

Ακόμα ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef μιας και η παραγωγή άθελά της έκανε μία μεγάλη γκάφα, η οποία έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό ένα spoiler για το αποψινό επεισόδιο και τη δοκιμασία αποχώρησης.

Το χθεσινό επεισόδιο MasterChef, είχε μπόλικο ενδιαφέρον υλικό μιας και ειπώθηκαν σοβαρές ατάκες και κατηγορίες ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι για να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για τη δεκάδα, χρειάστηκε να φτιάξουν ένα πολύ ωραίο γλυκό.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία αποδείχθηκε μοιραία για κάποιους από τους παίκτες, ωστόσο το χθεσινό επεισόδιο τελείωσε λίγο απότομα αφού δεν έδειξε ούτε ποιος νίκησε στη δοκιμασία ούτε ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ωστόσο η παραγωγή, με τις πρόσφατες εξελίξεις με τον κορωνοϊό, άθελά της κυκλοφόρησε το σημερινό trailer στο οποίο φαίνεται πως υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Κατερίνα, η Μαριάννα και η Ντέμη, οι οποίες είχαν και τα τρία χειρότερα πιάτα στη χθεσινή δοκιμασία, ενώ αν θέλετε κάτι πιπεράτο από τα παρασκήνια σας έχουμε το πώς τα έφτιαξε η Μαρία με τον Δημήτρη.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Ωστόσο πέρα από το spoiler για το ποιοι είναι υποψήφιοι στο MasterChef, έχουμε spoiler και για το ποιος φεύγει

Κακός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, και εμείς σας έχουμε ένα mega spoiler σχετικά με την αποχώρηση μεγατόνων που πρόκειται να δούμε σήμερα και που περιμέναμε εδώ και καιρό να συμβεί!

Το χθεσινό τεστ δημιουργικότητας έφερε μεγάλη δυσκολία στους 11 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ετοιμάζονται να μπούνε με φόρα στην 10άδα και χρειάστηκε να φτιάξουν ένα πραγματικά λαχταριστό γλυκό για να το πετύχουν.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν και τόσο καλά για όλους και έτσι σήμερα πρόκειται να δούμε τη δοκιμασία αποχώρησης, η οποία θα είναι κατά βάση γυναικεία υπόθεση.

Ντέμη, Μαριάννα και Κατερίνα πρόκειται να αναμετρηθούν, μετά από σκληρές ατάκες που έπεσαν στο χθεσινό επεισόδιο, και έτσι θα δούμε μία από αυτές τις κυρίες να αφήνει πίσω της μιας για πάντα τον διαγωνισμό.

Όπως μετέδωσε λοιπόν η εκπομπή «Ευτυχείτε», η παίκτρια που αποχωρεί δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Λένη, η οποία είναι χωρίς αμφιβολία μέχρι στιγμής η πιο viral παίκτρια του διαγωνισμού μιας και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις φαρμακερές ατάκες της για τους συμπαίκτες της.