Ημίγυμνος στο μπάνιο του ο Θοδωρής Μαραντίνης - Η φωτογραφία που «κόλασε»

«Φωτιά» ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ημίγυμνος στο μπάνιο του ο Θοδωρής Μαραντίνης - Η φωτογραφία που «κόλασε»

Με μία selfie που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θοδωρής Μαραντίνης πόζαρε ημίγυμνος στο μπάνιο του και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως η συγκεκριμένη φωτογραφία του «κόλασε»!

Η καραντίνα τελείωσε πριν από λίγες μέρες και μας άφησε όλους με μακριά μαλλιά τα οποία χρειάζονται άμεσο κούρεμα, με αποτέλεσμα τα κομμωτήρια να πάρουν "φωτιά" από την πρώτη κιόλας μέρα που άνοιξαν.

Ένας από αυτούς που αντιμετώπισε το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος όπως μας ενημέρωσε μέσα από μία selfie που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σίγουρα χρειάζεται ένα κουρεματάκι.

Ο τραγουδιστής μπήκε στο μπάνιο του και πόζαρε χωρίς το μπλουζάκι του μπροστά στον καθρέφτη προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά σε όλες τις διαδικτυακές του φίλες, οι οποίες του έχουν μία παραπάνω αδυναμία, ενώ τις προάλλες ο τραγουδιστής έκανε την πρώτη του βόλτα μετά την καραντίνα με τον γιο του!

Με αυτή τη φωτογραφία στην οποία ποζάρει ημίγυμνος, κόλασε ο Θοδωρής Μαραντίνης

Θοδωρής Μαραντίνης selfie

Tι κάνει ο Θοδωρής Μαραντίνης για τον Κορωνοϊό

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Onirama προκειμένου να περνάει η ώρα στο σπίτι και να απολαμβάνουν οι θαυμαστές του τις μουσικές και τα τραγούδια του, δίνει καθημερινά διαδικτυακό ραντεβού μαζί τους για να δώσει συναυλία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου γι'αυτό και όπως είπε τον γεμίζει χαρά και τον φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους αφού δεν μπορεί να βγει έξω και να δει κόσμο, όπως και κανένας από εμάς.

Όπως αποκάλυψε σήμερα είχε ραντεβού με τους θαυμαστές του στις 6 το απόγευμα, ξεκινώντας να ερμηνεύει με την κιθάρα του αγαπημένα του τραγούδια, όπως είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες να κάνει ο Robbie Williams από το κρεβάτι του.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή:

Πριν λίγες ημέρες Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε παρέα με τους γιους του στο σπίτι και δεν φαντάζεστε τι έπαιζαν. Ο μπαμπάς και τα αγόρια του απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης τώρα που είμαστε σε καραντίνα.

Πρόσφατα μάλιστα με την πρώην σύζυγο του είχαν κάνει και ένα κοινό ταξίδι αφού έχουν λοιπόν άψογες σχέσεις και μάλιστα όλοι μαζί ως οικογένεια βρέθηκαν στο Παρίσι!