Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Έγινε γνωστό ότι...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Έγινε γνωστό ότι...

Αποκάλυψη «βόμβα» έσκασε για τον Νίκο Οικονομόπουλο, καθώς έγινε γνωστό ότι αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας, Heaven Music. Έγινε η αποκάλυψη που περιμέναμε.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος σταμάτησε πριν αρκετούς μήνες τη συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν, το Κέντρο Αθηνών, αλλάζει σελίδα στα επαγγελματικά του, αφού θα συνεργαστεί και επίσημα με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Teatro, Κώστα Μπερτάκη.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ανοίγει μία νέα σελίδα στην επιτυχημένη καριέρα του και ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες με τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ANT1. Με τη μεταγραφή του στη Heaven Music, ο Νίκος Οικονομόπουλος υπόσχεται στους θαυμαστές του ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον καλλιτεχνικό μέλλον.

Δείτε την στιγμή που έγινε η αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Στις 16:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή από τα γραφεία της Heaven Music. Ενώ τον τραγουδιστή υποδέχτηκε ο CEO της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης, σε ένα μοναδικό live streaming που παρουσίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ωστόσο, να πούμε πως πρόσφατα έγινε γνωστό και ένα γεγονός για την προσωπική του ζωή. Τα είχε με την Γιούσεφ και όσα βγήκαν στη φόρα θα σε αφήσουν «κάγκελο».

Οι αποκαλύψεις του Πρωινού για τον Νίκο Οικονομόπουλο και το νέο του βήμα

Αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο. Μέσα από το Πρωινό, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα. Αφορούν τα επαγγελματικά του βήματα στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Νάνσυς Παραδεισανού, ο Νίκος Οικονομόπουλος, έκλεισε συμφωνία με τον Κώστα Μπερτάκη, επιχειρηματία του οποίου ανήκουν τα νυχτερινά κέντρα, Vox Θεσσαλονίκης, Fantasia και Teatro.

Επίσης, η Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής αλλάζει δισκογραφική εταιρεία και πάει στη Heaven, ενώ ετοιμάζει ένα νέο τραγούδι μαζί και με το βίντεο κλιπ του.

Να σημειώσουμε επίσης, πως όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος, ο Κώστας Μπερτάκης, συνεργάζεται ήδη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Νατάσα Θεοδωρίδου και όλοι αναρωτήθηκαν αν τον δούμε να συνεργάζεται με τους καλλιτέχνες.