ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τι θα συμβεί απόψε;

Όλα όσα έγιναν γνωστά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τι θα συμβεί απόψε;

Τι θα συμβεί απόψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου; Το κανάλι του ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για τους σημερινούς καλεσμένους του παρουσιαστή, οι οποίοι θα μιλήσουν μέσω skype από τα σπίτι τους στην εκπομπή και θα μοιραστούν με τους τηλεθεατές τα συναισθήματα τους.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μας δίνει ραντεβού για μια διαφορετική live late night συνάντηση. Μαζί του ο Νικόλας Ράπτης, συμμετέχουν ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Θανάσης Πασσάς.

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης συναντά, μέσω skype, τη Χαρά Βέρρα και τον Ηλία Βρεττό για να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στη νύχτα, με λόγια, σκέψεις και μελωδίες.

Στο «Live Tonight», όλα έχουν τη θέση τους, και η ενημέρωση και η ψυχαγωγία: βίντεο επικαιρότητας, βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν εντύπωση με το περιεχόμενό τους, ζεστή κουβέντα και χιουμοριστικός σχολιασμός, μουσικές στιγμές, παιχνίδια, challenges, αλλά και τηλεφωνικές συνδέσεις με τηλεθεατές. «Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τετάρτη & Πέμπτη στις 24:00, στον ΑΝΤ1. #LiveTonight

Facebook: @LiveTonightANT1

Instagram: @livetonight_ant1

Μείνετε συντονισμένοι!

Live Tonight - Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Κικίδης

Αρχισυνταξία: Νάνσυ Αντωνίου

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως δύσκολες ώρες περνάει η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου. Όπως έγινε γνωστό ένα αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή.

Λίγο νωρίτερα ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής από τον ΑΝΤ1

Εξελίξεις έρχονται για το Live Tonight, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάνει και σχετική ανακοίνωση, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στον ANT1 για το τέλος του show.

Ειδικότερα το τέλος του Live Tonight ανακοίνωσε ο γνωστός παρουσιαστής, που είχε - λόγω του κορωνοϊού και των εξελίξεων που είχαμε - αφήσει για λίγο στην άκρη το The 2night show. Πολλά από τα κανάλια είχαν προχωρήσει σε αλλαγές στο πρόγραμμά τους, ώστε να καλύψουν τα όσα συνέβαιναν.

Ωστόσο πλέον πολλές από τις εκπομπές που είχαν διακόψει, δίνοντας την θέση τους σε ενημερωτικές και άλλα προγράμματα, γυρνούν πλέον στην τηλεόραση. Έτσι λοιπόν και ο Γρηγόρης Αρναούτγλου, που όπως είπε θα αρχίσει και πάλι την αγαπημένη εκπομπή The 2night show.

Ο ίδιος είχε πει άλλωστε ότι το Live Tonight θα κρατούσε όσο και η περίοδος του εγκλεισμού. Ωστόσο σταδιακά έχουμε άρση των μέτρων και τα τηλεοπτικά προγράμματα βρίσκουν και αυτά ξανά τους ρυθμούς τους.

Ο παρουσιαστής είπε συγκεκριμένα ότι η εν λόγω εκπομπή θα σταματήσει την Πέμπτη που μας έρχεται και θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος του The 2night show. Δείτε ωστόσο και γιατί πέταξε καρφιά ο γνωστός παρουσιαστής. Τι συνέβη;