Τρομοκρατημένη με τον κορωνοϊό η Ελένη: "Πάω συνέχεια με το αντισηπτικό στο χέρι και..."

Τι την κρατάει ξύπνια τα βράδια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρομοκρατημένη με τον κορωνοϊό η Ελένη:

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκης, μιας και αποκάλυψε ότι είναι τρομοκρατημένη με τον κορωνοϊό, λέγοντας, "Πάω συνέχεια με το αντισηπτικό στο χέρι και καθαρίζω τα πάντα".

Η παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της αν κοιμούνται καλά γιατί με την εξάπλωση της πανδημίας όλοι έχουν πια άγχος τι θα συμβεί και ποιο θα είναι το μέλλον όλων μας.

Όλα όσα ανέφερε η Ελένη για τον μεγάλο της φόβο

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς έχει αϋπνίες, λέγοντας, «Κοιμάστε καλά; Έχετε άγχος για τη δουλειά, για τα παιδιά, για την καθημερινότητά σας;». Οι συνεργάτες της συμφώνησαν μαζί της ότι όντως δεν κοιμούνται τόσο όσο πριν και εκείνη συνέχισε λέγοντας, «Είμαι εδώ, πάω στο αυτοκίνητο… όπου πάω είμαι με ένα αντισηπτικό στο χέρι. Εγώ δεν πάω πουθενά στη δουλειά και στο σπίτι».

Χθες ωστόσο η Ελένη άρχισε να τραγουδάει στις κάμερες τραγούδι για τη μικρή Μαρινούλα και συγκίνησε

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, όταν η παρουσιάστρια αποφάσισε να αρχίσει να τραγουδάει ένα τραγούδι που της θύμισε την κόρη της, τη μικρή Μαρινούλα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια μία πολύ καλή σχέση με τους τηλεθεατές της και έτσι καθημερινά δείχνει τον αυθορμητισμό της μέσα από κάθε της κίνηση στην εκπομπή της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια πήγε πάνω από τον Πέτρο Συρίγο, ο οποίος μαγείρευε δροσερή σαλάτα με αγκινάρα, ρόκα και παρμεζάνα και τον ρώτησε αν ξέρει κανένα τραγούδι με αγκινάρα.

Το τραγούδι που είπε η Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρινούλα

Εκείνος της απάντησε πως όχι και τότε η παρουσιάστρια ξεκίνησε να τραγουδάει ένα κομμάτι που της θύμιζε τη Μαρίνα: «Αγκινάρες με κουκιά, κόκκινες καλές ντομάτες, δύο πεντάρες η οκά…», είπε η παρουσιάστρια, η οποία νωρίτερα τα έβαλε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο γιατί της έκοβε το πλάνο με τη μύτη του!

Ελένη Μενεγάκη κόρη