Ελένη: Έπος! Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της κατέστρεψε το πλάνο και δεν φαντάζεστε τι ατάκα είπε

Τρελό γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Έπος! Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της κατέστρεψε το πλάνο και δεν φαντάζεστε τι ατάκα είπε

Ένα σκηνικό έπος έγινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αφού ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της κατέστρεψε το πλάνο και δεν φαντάζεστε τι ατάκα είπε για τον συνάδελφο της και την μύτη του.

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο πλατό της εκπομπής της λίγο αργοπορημένη. Η ίδια φορούσε ένα φούξια σύνολο και καλησπέρισε τους τηλεθεατές της. Όμως ένας συνεργάτης της μπήκε στο πλάνο της.

Συγκεκριμένα η μύτη του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου μπήκε στο πλάνο της και της το κατέστρεψε. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της είπε: «Ελένη σου κατέστρεψα το πλάνο με τη μύτη μου, συγγνώμη».

Η Ελένη δεν είχε δει το μόνιτορ και τότε ξέσπασε σε γέλια «Δεν πειράζει Θοδωρή μου». Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τα λόγια του Σταύρου Ζερβάκη, σκηνοθέτη επί πολλά χρόνια της και είπε «Μου έλεγε ο Σταύρος ότι με αυτή τη μύτη δε θα έκανα καριέρα»!

Η Ελένη δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά και το μόνο που είπε: «Σώπα μωρέ».

Δείτε εδώ ωστόσο και φωτογραφίες της Ελένης από την πρώτη της βόλτα μετά την άρση των μέτρων.

Πριν από την καταστροφή του πλάνου με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου η Ελένη έκανε μια ξαφνική δήλωση

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινή της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία ξαφνική δήλωση σχετικά με το μέλλον της στον ALPHA, ξεκαθαρίζοντας πως μία από τις συνήθειές της θα την κρατήσει μέχρι και την τελευταία μέρα που θα είναι στο κανάλι.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον την Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι και το αν τελικά πρόκειται να μείνει στον ALPHA, με πολλά σενάρια να έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, έχει ακόμα ακουστεί πως η παρουσιάστρια έχει αδειάσει το καμαρίνι της, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια υπέροχη σχέση με τους τηλεθεατές της και έτσι φροντίζει καθημερινά να είναι πολύ ειλικρινής και αυθόρμητη στην εκπομπή της με σκοπό να προβάλει την αμεσότητά της.

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Μία από τις κακές συνήθειες που έχει ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη, έχει να κάνει με το ότι καμιά φορά καθυστερεί λιγάκι να μπει στο πλατό της εκπομπής της.

Η ξαφνική δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για τον ALPHA

Σήμερα λοιπόν της έτυχε ένα αντίστοιχο περιστατικό μιας και η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό κάπως καθυστερημένα.

Έτσι δε δίστασε να πει πως ποτέ δε θα χάσει αυτή της συνήθεια και πάντα θα μπαίνει με καθυστέρηση, ακόμα και στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA.