Ολυμπία Χοψονίδου: Ανέβηκε στη ζυγαριά με τα παιδιά της και έκανε την αποκάλυψη για τα κιλά της

Τι έδειξε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολυμπία Χοψονίδου: Ανέβηκε στη ζυγαριά με τα παιδιά της και έκανε την αποκάλυψη για τα κιλά της

Μαζί με τα παιδιά της η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά που έχουν στο σπίτι τους και με αφορμή αυτό το γεγονός, έκανε και μια αποκάλυψη για τα κιλά της, μετά και την 6η εγκυμοσύνη της. Η εικόνα του μοντέλου, είναι πολύ τρυφερή.

Η Ολυμπία Χοψονίδου μπορεί να είναι μια full time μαμά, αφού έχει εκτός από τα 6 παιδιά της να προσέχει και όλες τις δουλειές του σπιτιού, πάντα βρίσκει χρόνο και για την ίδια, αλλά και να χαλαρώνει μαζί με τις κόρες της.

Μπορεί το μοντέλο να μην είναι καθημερινή χρήστης των social media, ωστόσο όποτε μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τα παιδάκια της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνει να «λιώνουμε» με το πόσο καλέ σχέσεις έχουν.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, και συγκεκριμένα από το μπάνιο της. Στη φωτογραφία είδαμε τις κόρες της να έχουν ανέβει στις ζυγαριές που έχουν, ενώ και η ίδια έκανε μια αποκάλυψη για τα κιλά της.

Πριν από λίγες ημέρες η Ολυμπία Χοψονίδου, έβγαλε στην δημοσιότητα την πιο τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κορούλα της και «λιώσαμε».

Πριν ανέβουν στην ζυγαριά και γίνει η αποκάλυψη για τα κιλά η Ολυμπία Χοψονίδου έντυσε στα παιδιά της σαν....

Σε μία από τις στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στο σπίτι τους, η Ολυμπία Χοψονίδου απαθανάτισε τα δύο από τα έξι παιδιά της να κάθονται ήσυχα απολαμβάνοντας την στιγμή, μιας και είναι ντυμένες σαν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, τα κοριτσάκια παίζουν με τα παιχνίδια τους, με την μαμά να δείχνει να εκτιμά ιδιαίτερα αυτή τη σπάνια στιγμή χαλάρωσης και να τη μοιράζεται με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. Ενώ από πίσω ξεπροβάλει ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει εξίσου την στιγμή ηρεμίας.

Και φυσικά, μιας και όταν τα παιδιά τους είναι ευτυχισμένα, το ίδιο είναι και αυτοί και πάνω από όλα χαίρονται που όλοι τους παραμένουν σπίτι και προσέχουν έτσι ώστε να παραμείνουν υγιείς.

undefined