Baby boom στη showbiz - Κορυφαίος ποδοσφαιριστής έγινε ξανά πατέρας

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στη showbiz - Κορυφαίος ποδοσφαιριστής έγινε ξανά πατέρας

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στη showbiz, μιας και έγινε γνωστό πως ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, μιας και η αγαπημένη του σύζυγος γέννησε και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μεγάλες χαρές έχει το σπίτι του ποδοσφαιριστή αφού η οικογένειά του μεγάλωσε κατά ένα μέλος και τόσο εκείνος όσο και η πανέμορφη γυναίκα του, δείχνουν να είναι πραγματικά ευτυχισμένοι με τον ερχομό του νέου μωρού.

Ο λόγος για τον άσο της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τη σύζυγό του, Άννα Λεβαντόσφκα, οι οποίοι υποδέχθηκαν το δεύτερο κοριτσάκι τους.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί την Κλάρα και πλέον στο σπίτι κατέφτασε και η μικρή Λάουρα η οποία έχει φέρει πολλά χαμόγελα στην οικογένεια του Πολωνού επιθετικού, ενώ το πρώτο της παιδί περιμένει και μία γνωστή ηθοποιός.

«Γεια σου μικρή. Καλώς ήρθες στον κόσμο, Λάουρα. Μπράβο μανούλα», έγραψε ο Πολωνός άσος στο Instagram ποζάροντας με τη νεογέννητη κόρη του.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παιδί

Πέρα από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έγινε ξανά πατέρας, το πρώτο της παιδί περιμένει και η Gigi Hadid

Το μοντέλο Gigi Hadid και ο τραγουδιστής Zayn Malik, είναι πιο ευτυχείς από ποτέ και δεν κρύβεται. Πηγή από το περιβάλλον της Hadid αποκάλυψε ότι το μοντέλο είναι έγκυος, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το παιδί του συντρόφου της, με τον οποίο αν και είχαν κάποιες παρεξηγήσεις στο παρελθόν, τώρα φαίνεται πως τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους και είναι πιο έτοιμοι από ποτέ στο να πάνε ένα βήμα παρακάτω την σχέση τους.

Σύμφωνα με το TMZ, το 25χρονο μοντέλο είναι 20 εβδομάδων έγκυος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του 27χρονου Zayn Malik.

«Η Gigi κράτησε το μυστικό μέσα στην οικογένεια και τους φίλους της για λίγο καθώς ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της», ανέφερε μια πηγή στο Entertainment Tonight, επιβεβαιώνοντας τα χαρούμενα νέα. «Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους είναι πολύ χαρούμενοι», πρόσθεσε η πηγή. Ενώ να σημειώσουμε, ότι οι δυο τους περνάνε χρόνο μαζί στο σπίτι της Hadid, η οποία είχε και πρόσφατα γενέθλια.