Baby boom στη showbiz - Γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στη showbiz - Γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί

Ακόμα ένα baby boom εμφανίστηκε στην showbiz, μιας και έγινε γνωστή η είδηση, πως μία αγαπημένη γνωστή ηθοποιός,μαζί με τον σύζυγό της, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ με την ανακοίνωση.

Το αγαπημένο ζευγάρι από την στιγμή που γνωστοποιήθηκε το χαρμόσυνο συμβάν, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του μιας και σε λίγο καιρό, η οικογένειά τους θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Ο λόγος για τη Lea Michele, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειρά Glee, και του συζύγου της, Zandy Riech, οι οποίοι σε λίγο καιρό ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το παιδί τους, ενώ και η Gigi Hadid επιβεβαίωση την εγκυμοσύνη της.

Lea Michele έγκυος

Η 33χρονη Lea Michele και ο Zandy Reich παντρεύτηκαν πριν από έναν χρόνο, κοντά στη Νάπα της Καλιφόρνια και μάλιστα, όπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό People, το ζευγάρι ήθελε από την αρχή να αποκτήσει ένα παιδάκι.

Το πρώτο του παιδί περιμένει και γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, μιας και έγινε γνωστό πως ένας αγαπημένος τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς πριν από μερικές μέρες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση που αφορά έναν καλό της φίλο, και έχει να κάνει με τον ερχομό του παιδιού του στον κόσμο.

Ο λόγος για τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε με μήνυμα τη γνωστή παρουσιάστρια πως η αγαπημένη του έφερε στον κόσμο την Μεγάλη Πέμπτη το πρώτο τους παιδάκι και οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ενώ έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδί της είναι και μία ηθοποιός από το γυναίκα χωρίς όνομα.

«Πριν πάμε σε διαφημίσεις, θέλω να σας πω, ότι ο Αλέκος Ζαζόπουλος, επικοινώνησε με την εκπομπή μας και μοιράστηκε μαζί μας το χαρμόσυνο γεγονός ότι έγινε πατέρας.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους. Αλέκο μου, να σας ζήσει, να είναι γερό και να είναι τυχερό. Χαιρόμαστε πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας. Να σας ζήσει, να σας ζήσει πραγματικά. Χαιρομαστε» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

Αλέκος Ζαζόπουλος μπαμπάς