Το πήγαν σε άλλο... επίπεδο! Τσαλίκης - Σταυροπούλου - Μπάρκα - Παχατουρίδης πρωταγωνιστούν σε νέο σποτ κατά της πανδημίας

Θα μείνετε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πήγαν σε άλλο... επίπεδο! Τσαλίκης - Σταυροπούλου - Μπάρκα - Παχατουρίδης πρωταγωνιστούν σε νέο σποτ κατά της πανδημίας

Το πήγαν σε άλλο... επίπεδο ο Γιώργος Τσαλίκης, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης! Πρωταγωνιστούν σε νέο σποτ κατά της πανδημίας και προκαλούν σχόλια!

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας της περιοχής μαζί με την ηθοποιό που ζει στο Περιστέρι, την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και φυσικά τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, πρωταγωνιστούν σε spot με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες του δήμου τους ώστε να τονώσουν την τοπική αγορά.

Δείτε το σποτάκι Τσαλίκη - Σταυροπούλου - Μπάρκα - Παχατουρίδη

Το γύρισμα έγινε χτες Τετάρτη, στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως με τους τέσσερις ξεχωριστούς ανθρώπους να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό της περιοχής. Δείτε το και θα μείνετε άφωνοι.

Η Βίκυ Σταυροπούλου στο νέο σποτ του υπουργείου υγείας

Ποιος Σπύρος Παπαδόπουλος; Η Βίκυ Σταυροπούλου στο νέο σποτ του υπουργείου υγείας προκαλεί πανικό και θα μείνετε "κάγκελο" μόλις την δείτε!

Η Ελλάδα του "Μένουμε σπίτι", από τη Δευτέρα 4 Μαΐου περνά στην εποχή του "Μένουμε ασφαλείς", όταν τα μέτρα αρχίζουν να χαλαρώνουν σταδιακά, με τους Έλληνες πολίτες ωστόσο να καλούνται για επίδειξη συνέπειας και ατομικής ευθύνης, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες σε συγκεκριμένους κλειστούς χώρους.

Έτσι, αυτό το "Μένουμε Σπίτι" σηματοδοτεί και την νέα ομώνυμη καμπάνια που κυκλοφόρησε την Κυριακή, στην οποία και αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου και μας υπενθυμίζει το σχέδιο ΧΑΜ.

Το διαφημιστικό σποτ ακολουθεί τα πρότυπα του "Μένουμε σπίτι" στο οποίο συμμετείχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έχοντας αρκετά κοινά στοιχεία σε σενάριο και ατάκες, πιο ανάλαφρο ύφος, ενώ το περιεχόμενο διαφοροποιείται ως προς το τελικό μήνυμα. Μιας και είπαμε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ρίξτε μια ματιά στο αναλυτικό ρεπορτάζ που σας έχουμε για την εκπομπή του, «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Δείτε την Βίκυ Σταυρόπουλου στο νέο σποτ του υπουργείου υγείας που εκθρόνισε τον Σπύρο Παπαδόπουλο