Συγκινεί με το νέο της μήνυμα η Μελίνα Ασλανίδου - "Αδερφές ψυχές, όπως και..."

Το είδατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί με το νέο της μήνυμα η Μελίνα Ασλανίδου -

Συγκινεί με το νέο της μήνυμα η Μελίνα Ασλανίδου! "Αδερφές ψυχές, όπως και να τις ονομάζεις η ουσία θριαμβεύει και για μένα είναι απλά ψυχές που συναντιούνται και μοιράζονται το φως", έγραψε στην ανάρτηση της η τραγουδίστρια, στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη, ωστόσο τώρα που περνάμε σιγά - σιγά στο επόμενο βήμα, η ίδια θέλησε να μας δώσει λίγο κουράγιο.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μοιράζεται στα social media αρκετά από αυτά που σκέφτεται και στέλνει πολύ δυνατά μηνύματα στους θαυμαστές της.

Δείτε το μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου που συγκινεί

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "ΚΑλΗΜερα Φιλοι,γνωστοι,αγνωστοι,παρεα ,αδερφες ψυχες,οπως και να τις ονομαζεις η ουσια θριαμβευει και για μενα ειναι απλα ψυχες που συναντιουνται και μοιραζονται το φως την χαρα το γελιο τη σκια τους ,μεσα στο παιχνιδι ολα ..παιξτε γελαστε με την καρδια σας ..ζηστε το ταξιδι ,με μασκα η χωρις,με γαντια η χωρις ..μην λησμονησουμε την αληθεια μας,τους φιλους μας,την αγκαλια και τα αυθορμητα πηγαια χαμογελα ΑΓΑΠΗ και ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...

Σιγουρα η μερα θα ειναι πολυ πολυ ομορφη ...γεμισε με ολα αυτα τα συναισθηματα και πετααα πατωντας βαθεια ριζωμενος στην γη ... Το ταξιδι μετραει ... #μελιναασλανιδου #καραντινααγαπημου #κατιδικαμου #περιφιλοσοφιας #αληθειες #αγαπη #ανευορων #φιλοι #γνωστοι #αγνωστοι #ανθρωποι #γαληνη #ηρεμια #ηαγάπηκάνειθαυματα". Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μια πολύ χαρμόσυνη είδηση γνωστή. Τι συνέβη;