Ο Ηρακλής από το MasterChef "αδειάζει" και εκείνος την Ντέμη: "Αν η Κατερίνα λέει ότι..."

Τι αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Ηρακλής από το MasterChef

Ο Ηρακλής από το MasterChef "αδειάζει" και εκείνος την Ντέμη. "Η Κατερίνα δε θα έλεγε ποτέ ψέματα. Την πιστεύω αν λέει ότι η Ντέμη έφαγε ζωική πρωτεΐνη", ανέφερε και εκείνος με την σειρά του για την καταγγελία που είχε κάνει η πρώην συμπαίκτρια του.

Στη Φωλιά των Κου Κου μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης ο Ηρακλής Αποστολίδης. Ο πρώην παίκτης του MasterChef αναφέρθηκε στη δήλωση της Κατερίνας, που υποστήριξε πως έχει δει τη Ντέμη να τρώει τα ξημερώματα ζωικά σαλάμια και τυριά.

Ο Ηρακλής δήλωσε πως ο ίδιος δεν είδε ποτέ τη Ντέμη να τρώει κάτι ζωικό μέσα στο σπίτι, παρόλα αυτά πιστεύει πως η Κατερίνα δεν λέει ψέματα, ενώ αποκαλύφθηκε πως το γράμμα που άφησε φεύγοντας δεν το είχε γράψει η ίδια.

«Η Κατερίνα δεν πιστεύω πως έχει κάποιο λόγο να πει ψέματα. Δε θα το έκανε ποτέ να πει ψέματα. Δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω, αλλά σε αυτό θα πιστέψω την Κατερίνα. Δεν υπάρχει περίπτωση από όσο την ξέρω να πει ψέματα η Κατερίνα. Η παραγωγή είχε μέσα στο σπίτι φυτικά σαλάμια και τυριά. Εγώ δεν είδα τη Ντέμη να τρώει κάτι ζωικό μέσα στο σπίτι. Την είχα δει μόνο να τρώει ζωικές πρωτεΐνες στις ομαδικές δοκιμασίες. Υπάρχουν και στις κάμερες αυτά τα στιγμιότυπα» ανέφερε ο Ηρακλής.

Από την πλευρά της και η Κατερίνα αναφέρθηκε ξανά στην Ντέμη

«H Ντέμη είναι μια μαγείρισσα η οποία θέλει να πρεσβεύει τη βίγκαν κουζίνα. Εγώ δεν είδα πάρα πολλά πράγματα από τη Ντέμη στον διαγωνισμό. Χωρίς να θέλω να την αδικήσω, αλλά υπήρχε μια επανάληψη σε αυτό που κάνει. Παρόλα αυτά όταν χρειάστηκε να μαγειρέψει και ζωικά υλικά ήταν πάρα πολύ καλή.

Πάνω σε αυτό που είπα με τα σαλάμια και τα τυριά. Στο σπίτι η παραγωγή είχε φροντίσει όντως να υπάρχουν όλα τα υποκατάστατα για τη Ντέμη. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός που ανέφερα εγώ. Αυτό συνέβη».