Αδιανόητο! Γνωρίζατε ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει βαπτίσει την Μπάγια Αντωνοπούλου;

Οι δυο κυρίες πόζαραν μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Γνωρίζατε ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει βαπτίσει την Μπάγια Αντωνοπούλου;

Αδιανόητο! Γνωρίζατε ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει βαπτίσει την Μπάγια Αντωνοπούλου;Η ίδια έκανε μια ανάρτηση μαζί με την νονά της γεμάτη υπερηφάνεια και τόνισε στα social media πόσο σημαντική είναι η θέση της.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του Mega και είναι σε συχνή επικοινωνία με τους τηλεθεατές, ωστόσο εκτός από τηλεοπτικά η δημοσιογράφος επικοινωνεί και διαδικτυακά με τους ακόλουθούς της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια είναι ενεργός χρήστης στα social media και αυτή την φορά δημοσίευσε, μια φωτογραφία με την νονά της. Ωστόσο, γνωρίζατε ότι η νονά της Μπάγιας Αντωνοπούλου είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός;

Ο λόγος για την Λίλα Καφαντάρη.

«Νονά! Ρόλος αναντικατάστατος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μπάγια Αντωνοπούλου, πριν λίγο καιρό η ίδια είχε και ένα ατύχημα.

Δείτε τις δυο κυρίες να ποζάρουν μαζί:

Λίγο πριν ποζάρει με την νονά της η Μπάγια Αντωνοπούλου δέχτηκε μια ανθοδέσμη

Πρεμιέρα στο Mega έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου την Δευτέρα με ενημερωτική εκπομπή. Για το νέο της αυτό ξεκίνημα της ευχήθηκαν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα όμως στο οποίο έχει τεράστια αδυναμία, της έστειλε όμορφη ανθοδέσμη.

Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου. Οι δυο τους εκτός από καλές φίλες είναι και κουμπάρες, καθώς η παρουσιάστρια την είχε παντρέψει τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ανάβυσσο με τον Νίκο Ισηγόνη σε έναν παραμυθένιο γάμο.

Έτσι λοιπόν η κουμπάρα της θέλησε να της ευχηθεί για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα. Συγκεκριμένα της έστειλε μια πολύ όμορφη ανθοδέσμη με μια κάρτα με πολύ γλυκές ευχές και η Μπάγια Αντωνοπούλου θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται! Σου αξίζουν τα καλύτερα αγάπη μου! Καλή αρχή! Υ.Γ. Θα είμαι μια ζωή δίπλα σου μέχρι τα βαθιά γεράματα, ξέρεις με τις ρόμπες και τις γάτες μας… Σ’ αγαπώ πολύ, ήταν τα λόγια της κάρτας.

Μπάγια Αντωνοπούλου MEGA